Baranja Medija | vijesti o Baranji

Dvije turističko-informacijske aplikacije

"Pametni telefon" izvor informacija o Baranji

BELI MANASTIR - Od nedavno možete sve informacije o turističko-ugostiteljskoj ponudi Baranje primati putem vašeg „pametnog telefona“. TZ Baranje bogatija je za aplikaciju „Baranja“ koja je vodič kroz najzanimljivija mjesta u Baranji. Turistička zajednica Općine Bilje uz financijsku podršku Turističke zajednice Hrvatske izradila je mobilnu aplikaciju putem koje ćete moći saznati sve o turističkoj ponudi Općine Bilje na hrvatskom i engleskom jeziku.

 

Pomoću aplikacije „Baranja“ možete pronaći informacije o najzanimljivijim kulturnim i prirodnim atrakcijama. Uz pomoć aplikacije možete doznati kada se održavaju turističke manifestacije te koje su sportsko-rekreacijske aktivnosti u ponudi. Ako planirate prenoćiti, možete pronaći popis seoskih turističkih gospodarstava (OPG), ujedno možete doznati i za restorane koji će Vam predstaviti gastronomsku ponudu. I na kraju, nikako ne propustite priliku upoznati odlična baranjska vina i mnoštvo tipičnih vinskih podruma i vinarija. Sve to Vam pruža aplikacija „Baranja“.

Aplikaciju je moguće skinuti putem servisa Google Play na Android mobilne telefone. Dodatne informacije dostupne su na Google Play. Također i putem App Store-a za iOS uređaje. 

Mobilna aplikacija o turističkoj ponudi Općine Bilje dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku. Mobilna aplikacija za Android uređaje na hrvatskom jeziku dostupna je za preuzimanje na slijedećem linku, aplikaciju na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.

QR kod za direktan download hrvatske i engleske inačice aplikacije za Android uređaje (očitajte s bilo kojim barcode čitačem) donosimo u nastavku.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088305

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci