Baranja Medija | vijesti o Baranji

Udruga za ruralni turizam "Đola"

Dođite u Dardu na Jesenfest!

DARDA  Udruga za ruralni turizam Đola Vas poziva na Jesenfest koja će se održati 5. i 6. listopada 2013. godine u Športsko-rekracijskom centru Đola u Dardi.

Otvorenje festivala započinje u subotu, 5. listopada u 16 sati. Subotnji program uključuje izložbu fotografija članova Foto kluba Osijek u prednjem dvorištu dvorca Esterhazy „Moja, tvoja NAŠA Đola“.

U nedjelju 6. listopada kulturno–zabavni program započinje u 16 sati. Moći ćete pogledati plesni performans Plesnog studija "Shine" iz Osijeka. Nakon čega će uslijediti nastup Eko vrtića Radost Darda, mališani će otpjevati himnu vrtića. Nakon pjesme posjetitelji će moći pogledati predstavu za djecu i mlade kazališta Beli Manastir po nazivom „Put po svijetu“.

U 17 sati će započeti natjecanje u kuhanju pilećeg paprikaša u kotliću u organizaciji Udruge žena iz Darde. Potom će uslijediti druženje i slikanje s grofom i groficom Esterhazy, kviz znanja i spretnosti za roditelje i djecu, a za  najvještije će biti osigurane i prigodne nagrade. Ovaj dio predviđenog programa će završiti s kreativnim radionicama (komušina, likovne radionice, potkivanje jaja...) te na kraju slijedi prezentacija pečenja rakije Udruge UPRIV iz Kneževih Vinograda.

„Jesen stiže dunjo moja“ – KUD –ovi Darde pjevaju za Vas u 18 sati. Slijedi i proglašenje pobjednika  u kuhanju pilećeg paprikaša, nagrade su osigurane za prva tri mjesta.

Ovogodišnji Jesenfest  završava uz zvuke taburice taburaškog sastava „Baranjski biseri“. Početak koncerta je predviđen za 19 sati.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4086438

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba