Baranja Medija | vijesti o Baranji

Odigrane prve utakmice

Krenula Prva županijska nogometna liga

BELI MANASTIR – Ovog tjedna krenuli su u bitku za bodove i baranjski ligaši u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Osječko-baranjskoj, dok je u Drugoj županijskoj i Baranjskoj ligi za seniore odigrano drugo kolo. Prošlogodišnji najbolji baranjski ligaš NK “Borac“ iz Kneževih Vinograda, kojemu je u zadnjem kolu izmakao viši rang natjecanja, prosuo je dva boda kod kuće protiv novog ligaša NK “Croatie“  iz Velimirovaca igrajući neriješeno 2:2.

Ostali baranjski ligaši u ovom rangu natjecanja, koji je i najviši rang u kome igra neki baranjski  nogometni klub, bili su uspješni. Biljani su pobijedili u Donjem Miholjcu domaće NK “Jedinstvo“ s 2:0, Darđani visoko slavili kod kuće 3:0 protiv NK “BSK Termie“ iz Bizovca, dok Radnički iz Meca može biti zadovoljan bodom s gostovanja u Ladimirevcima.

U Drugoj županijskoj ligi Beli Manastir najveću pobjedu odnijela je NK “Mladost“ iz Čeminca koja je sa čak 10 golova u mreži isprašila novog ligaša NK “Lug“. Derbi kola igrao se u Dražu, gdje su gosti iz Grabovca poveli već u drugom minutu utakmice, nakon čega je domaćin uporno napadao želeći izjednačiti i pobijediti, što mu je i uspjelo na kraju utakmice poslije nekoliko dvojbenih sudačkih odluka, nakon kojih su gosti imali dosta prigovora zbog kojih su i dobili dva crvena kartona. Na kraju je NK “Mladost“ iz Draža pobijedila sa 2:1 pokazavši ipak bolju pripremljenost i snalažljivost od gostiju iz Luga.

U Baranjskoj ligi čelo čvrsto drže klubovi iz Kopačeva, Vardarca i Gajića, dok nogometaši iz  Luča, Šumarine, Torjanaca i Zmajevca nisu osvojili još niti jedan bod.

Derbi kola igrao se u Vardarcu, gdje su jednim golom u mreži nogometaši NK “Columbusa 2005“ iz Suze ispraćeni svojim kućama.

Pogledajte kompletne rezultate i tablice baranjskih ligaša:

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088532

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba