Baranja Medija | vijesti o Baranji

Fit 4 Life, BRICC i Savjet mladih Belog Manastira

Vježbanje na ulici ovog petka

Na pet lokacija vježbat će se izdržljivost kroz spoj gimnastike i akrobatike.

BELI MANASTIRU petak, 9. kolovoza, u sklopu Belomanastirskog ljeta mladih, s početkom u 18 sati  održava se u našem gradu prvi "street workout" ili ulično vježbanje, koje se može raditi uvijek i svugdje, a spoj je gimnastike, snage i akrobatike. Prilika je to za odličnu zabavu i isprobavanje granica vlastitih tjelesnih i mentalnih  mogućnosti u običnom gradskom okolišu na pet posebno izabranih lokacija.

Treneri i voditelji sportske rekreacije Centra za kulturu tijela „Fit 4 life“ u suradnji sa Baranjskim civilnim centrom (BRICC) i Savjetom mladih Grada Belog Manastira osmislili su interesantan program sportskih aktivnosti koje će dobro prodrmati i razveseliti sve one željne neobičnih sportskih izazova.

Glavno okupljanje sudionika započinje u 17:45 na Gradskom stadionu gdje će se sudionici dobro zagrijati za street workaout avanturu. Slijedi trčanje do Trga slobode gdje će se odraditi par vježbi, koje će osmisliti treneri, sa na tom mjestu dostupnim rekvizitima (trava, kolnik, klupe i sl.).

Nakon toga slijedi trčanje do školskog igrališta, zatim do sjedišta „Fit 4 life“ i SRC „Bazeni“ Beli Manastir. Na svakom od tih punktova radit će se različite vježbe da bi na kraju na bazenima uslijedilo osvježenje i zakuska za sve sudionike. Za one najupornije i najizdržljivije pripremljene su prigodne nagrade koje će se podijeliti nakon završetka cijele staze.

Jedna od pogodnosti street workouta, koji je postao jako popularan u urbanim sredinama, je da se ne mora krenuti od početka ako se misli da je staza preduga i preteška, već se karavanu trkača može priključiti na bilo kojem od zadanih punktova i nastaviti prema završnoj lokaciji.

Ovo je prilika za upoznavanje vlastitih tjelesnih mogućnosti, ali prije svega za dobru zabavu u veselom  sportskom društvu i jedno sasvim novo iskustvo.

 Više informacija možete dobiti na događanju objavljenom na facebook stranici „Fit 4 life“. 

 

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4056527

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba