Baranja Medija | vijesti o Baranji

UDRUGA ŽENA OPĆINE DARDA

Sportske igre za žene u Dardi

BELI MANASTIR -  U nedjelju, 28. srpnja na Športsko rekreacijskom centru „Đola“ u Dardi s početkom u 17 sati, Udruga žena općine Darda organizira Rekreativno-športske igre za žene. Riječ je o zanimljivom sportskom događaju koje se tradicionalno održava od 2003. godine u organizaciji spomenute udruge te uz podršku općine Darda i raznih sponzora. 

Cilj ovoga projekta je okupiti i razonoditi žene, te potaknuti u njima natjecateljski duh, kao i dobro se zabaviti i bogato nagraditi za uloženi trud.

Na ovom sportskom druženju  očekuje se dolazak udruga iz Novog Čeminca, Koške, Petrijevaca, Kozarca i Darde koje će se natjecati u zanimljivim sportskim disciplinama kao što su; pikado, kuglanje, jaje na žlici, slijepi miš, papirna lopta i povlačenje užeta. Prema riječima organizatora prijavljeno je 10 ekipa koje će se natjecati u gore navedenim igrama.

Na kraju natjecanja dodjeljuju se zahvalnice članicama udruga i diplome pobjedničkim ekipama, a druženje se nastavlja uz večeru i glazbu do kasnih noćnih sati. 

Udruga žena Općine Darda osnovana je 25. veljače 2000. godine, na inicijativu žena povratnica u svoje domove, a radi poboljšanja života u Općini Darda. Udruga od tada redovito povećava broj članica i danas broji oko 50-tak aktivnih članica. Djelatnosti kojima se bave uglavnom su vezane za osmišljavanje i organiziranje izložbi različitih sadržaja i tematike (Uskrs, Božić i sl.).

Članice ove udruge osim što se svake godine aktivno uključuju u obilježavanje Dana Općine organizirajući Rekreativno-športske igre za žene cijelog mjesta, provode i mnoge druge aktivnosti kao što su javne tribine o aktualnim temama, te organiziraju radionice raznih sadržaja i slično.

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4057996

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba