Baranja Medija | vijesti o Baranji

SAVJET MLADIH GRADA BELOG MANASTIRA POZIVA SVE GRAĐANE DA POSJETE MNOGOBROJNA DOGAĐANJA U GRADU

Sutra službeno otvorenje Belomanastirskog ljeta mladih!

DC partyjem uz živu glazbu i tamburaše biti će otvoreno Belomanastirsko ljeto maldih na gradskom stadionu u Belom Manastiru.

BELI MANASTIR - Službeno otvaranje Belomanastirskog ljeta mladih počinje sutra, 19. srpnja, a prema riječima Predsjednika Savjeta mladih Gada Belog Manastira Roberta Kožića otvorenje manifestacije započinje DC partyjem (donesi svoju cugu pod cugu, misli se na sokove) uz živu glazbu, uz nastup TS Rampaši, TS Sokoli i Bled Reid, a koji će se održati na gradskom stadionu u Belom Manastiru s početkom u 21 sat.

Tijekom Belomanastirskog ljeta, koje traje do kraja kolovoza građani će imati prilike pogledati i uživati u mnoštvu događanja. Dio programa predstavlja ciklus filmova i predstava na otvorenom, a za istaknuti je svakako i igre mladih pod nazivom "Kako su se igrali naši djedovi", utrke u sporoj vožnji bicikle, turnir u stolnom nogometu, priredbi o važnosti igre, Zumba tonic (tečaj zumbe za klince), internacionalni Zumba party, turnir u pes-u na otvorenom, večer poezije, noć parodije, gledanje suza sv. Lovre, fitnes poligon po gradu, igre na vodi i druge zanimljive aktivnosti. 

- Pored ove organizacije pozivamo sve mlade i udruge na području Grada, te sve zainteresirane građane da se uključe u organizaciju svojim aktivnostima kao bi ljeto mladih kroz umjetnički, kreativni, sportski i zabavni program bilo još bogatije – kazao je predsjednik Savjeta mladih Gada Belog Manastira Robert Kožić. 

Uz mnoštvo programa koji će se odvijati preko ljeta u našem malom gradu pozivamo sve sugrađane, posebice one mlađe da posjete ova događanja Belomanastirskog ljeta, te pridonesu kvaliteti organizacije kulture i zabave u gradu Belom Manastiru.

Svojim sugrađanima organizatori uz suradnju mnogobrojnih udruga i institucija ove godine pružiti će priliku da provedu kvalitetno i sadržajno ljeto.

U izložbenom prostoru Centra za kulturu tijekom srpnja i kolovoza biti će predstavljene izložbe pod nazivom "U društvu velikana", "Berba kukuruza na starovinski način", Zelčin 2012, "Život je lijep", te klupske izložbe Josipa Farkaša, Gorana Rosića i Gorana Antića.

Kraj Belomanastirskog ljeta mladih planiran je za 23. kolovoza, a organizatori su odlučili da službeni završetak ljeta prođe u DARko igrama na vodi koje će se održati na ŠRC u Belom Manastiru. 

Članovi Belomanastirskog Savjeta mladih organiziraju Belomanastirsku ljeto mladih uz suradnju Grada Belog Manastira, Centra za kulturu grada Belog Manastira, TZ Baranje, Udruge za razvoj civilnog društva „BaranjaMedija“ Beli Manastir, Foto - kino kluba "Baranja film", Udruge Skok, Kluba Tradicijski korzo, SRC Bazeni Beli Manastir,  Udruge Fit 4 Life, Udruge Bric, Udruge P.G.D.I., Udruge UPS, Gradskog kazališta, DND Beli Manastir, Centra za mlade Beli Manastir, IC Amadeusa, Caffe bara Lymar, Green Room Pub, te Darossya d.o.o.  

Sve informacije o događanjima pratite na Facebook profilu Savjeta Mladih Grada Belog Manastira i portalu BaranjaMedija.hr

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4058688

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba