Baranja Medija | vijesti o Baranji

"Živimo bez droga jer droga uzima život"

Prijavimo se na sportske igre mladih!!!

BELI MANASTIR - „Živimo život bez droge jer droga uzima život” moto je i misao vodilja Sportskih igara mladih. Prijavite se na web adresu www.igremladih.org i postanite dio najljepše sportske priče te otputujte na završna natjecanja u Split. Sportske igre mladih nastoje omogućiti svim osnovcima i srednjoškolcima sudjelovanje u organiziranim sportskim natjecanjima i drugim besplatnim aktivnostima tijekom ljeta te nastoje promicati način života čiji su temelji razumijevanje, prijateljstvo, solidarnost i fair-play.

Pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog saveza i Svjetske nogometne federacije te počasnim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, predsjednika Vlade Republike Hrvatske te predsjednika Hrvatskog Sabora, Sportske igre mladih su postale najveći sportski amaterski događaj u ovom dijelu Europe.

Djeci i mladima u svim županijama širom Hrvatske pruža se mogućnost besplatnog sudjelovanja na natjecanjima, a najuspješnijim pojedincima i ekipama osigurano je besplatno mini ljetovanje u svojstvu sudionika završnice u Splitu.

Po prvi put organizirane 1996. gododine Sportske igre mladih su vremenom dostigle najvišu razinu u kvaliteti organizacije sportskih i edukativnih aktivnosti kojima se nastoje spriječiti svi negativni efekti kojima je današnja mladež izložena.

Natjecanja se organiziraju u individualnim sportovima kao što su - TENIS, STOLNI TENIS, ŠAH I BADMINTON gdje je rok prijave 12.06.2013.g.

U ekipnim sportovima - MALI NOGOMET, RUKOMET, ULIČNA KOŠARKA, ODBOJKA NA PIJESKU i GRANIČAR rok prijave je do 15.06.2013.g.

Kada se prijavite na adresu: www.igremladih.org organizirat će se natjecanja u našoj županiji, nakon kojih će najbolji pojedinci i ekipe potpuno besplatno otići na finalna natjecanja u Split.

Ne budite lijeni, već se prijavite i doživjet ćete jednu od najljepših avantura u vašem životu. Posjetiti možete i Facebook stranicu Sportskih igara i uvjeriti se koliko puno prijatelja ove igre imaju.

Prijaviti se mogu svi mladi od 7 – 18 godina.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4058682

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba