Baranja Medija | vijesti o Baranji

UDRUGA SLAP I LAG BARANJA POZIVAJU VAS

Sajam projektnih ideja u Belom Manastiru

BELI MANASTIR – U organizaciji Udruge Slap i LAG – a  Baranja, u petak 24. svibnja održati će se  Sajam projektnih ideja. Sajam i okrugli stol održat će se u Belom Manastiru, u hotelu Patria u vremenu od 10 do 15 sati. 

Sajam se organizira s ciljem  okupljanja  ključnih dionika ruralnog razvoja Baranje, te predstavljanjem inovativne projektne ideje kao i otvaranje  foruma za poslovno povezivanje i stvaranje učinkovitijih projektnih partnerstava. 

Pozivaju se svi oni koje žele na inovativan način predstaviti svoj projekt (panoi, filmovi, PPP, degustacije, demonstracije, izložbe, nastupi i slično) te da se aktivno uključe u rad okruglog stola.

Kroz tematsku raspravu nastojati će se stvoriti okvir za kvalitetniju komunikaciju projektnih dionika unutar Baranje, riječi će biti o stvaranju dugoročnih razvojnih partnerstava kao i stvaranju prostora za nove, inovativne pristupe lokalnom razvoju.

Sajam je sastavni dio projekta Rural.net, koji udruga Slap u okviru programa IPA CBC Mađarska-Hrvatska provodi u partnerstvu s Manjinskom udrugom Naši ljudi iz Mađarske, LAGovima Baranja i Beremend. Projektom se jačaju ljudski kapaciteti za razvoj prekograničnog ruralnog prostora te se izrađuje lokalna razvojna strategija LAG-a Baranja kao i  zajednička regionalna razvojna strategija i platforma djelovanja (LAG-ovi Baranja i Beremend).

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje u radu sajma i okruglog stola mogu prijaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mob. 0957779991 Maji Marijanović, projektnoj asistentici na projektu Rural.net.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122574

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba