Baranja Medija | vijesti o Baranji

TZ BARANJE I ETNO SELO KARANAC POZIVAJU VAS

Proljetni vašar u Karancu!

KARANAC - I ove godine, tradicionalni proljetno - uskršnji vašar održati će se tjedan dana prije Uskrsa, na Cvjetnicu 24. ožujka, na sajamskoj livadi uz katoličku crkvu.  Dođite i od 9 sati prijepodne provjerite što su to stanovnici Karanca i njihovi gosti lijepoga „razvašarili“, što se sve od tradicionalnih seoskih proizvoda, obrtničkih proizvoda, slastica, gastronomskih poslastica i igračaka može pronaći na mnoštvu sajamskih štandova.

U sklopu ponude na „vašaru“ čekaju vas i tradicionalne igre, a za sve koji misle da imaju najveću - neka svoju slaninu prijave na natjecanje za najveću odnosno najtežu tablu slanine i dokažu se pred cijelim selom!

U gastro ponudi čekaju vas i drugi dimljeni suhomesnati proizvodi, a uvijek rado posjećeni su štandovi s odličnim domaćim čvarcima, „sirom i kajmakom“, dimljenom slanom ribom, kolačima i langošicama, pekmezom i raznim kompotima, vinima, rakijom, medom i zanimljivim baranjskim suvenirima.

U popodnevnim satima održat će se scenski prikaz Križnog puta ulicama Karanca, a u prijepodnevnim satima svi će moći sudjelovati na radionici izrade uskrsnih jaja, odnosno „farbanja“ pisanica na obližnjem OPG-u Tri Mudraca.

Svi oni koji žele izložiti svoje proizvode na ''VAŠARU U KARANCU'' štand mogu rezervirati u  prostorijama TZ Baranje od ponedjeljka do petka, od 8h-15h, na tel: 031/702 080 ili na e-  mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .Kotizacija iznosi 50,00 kn.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088334

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba