Baranja Medija | vijesti o Baranji

Poziv zainteresiranim kulinarima

Predaja kulina za natjecanje «najkulina» Kulinijade 2015. u Jagodnjaku

 JAGODNJAK - Pozivaju se sve proizvođači kulina zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj Kulinijadi 2015. da se prijave na natjecanje, te kulin (1 cijeli) dostave u prostorije Općine Jagodnjak, Borisa Kidriča 100, u Jagodnjaku. Predaju kulina potrebno je izvršiti u ponedjeljak i utorak, 18. i 19. 05. 2015. godine, u vremenu od 8 do 15 sati. Kulinijada će se održati u četvrtak, 21. 05. 2015. godine, u Osnovnoj školi  Jagodnjak, s početkom u 15 sati. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 031-745-066 ili na broj mobitela: 099-598-6962. 

                                                            

"Pejzaži", izložba 34 fotografije

Foto izložba nekadašnjeg Belomanastirca Davora Horvata

 BELI MANASTIR - Nastavljajući niz izložbi fotografija koje priređuje Foto-kino klub «Baranja-film» Beli Manastir u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, na red je došla dugo najavljivana izložba fotografija klupskog autora Davora Horvata, rođenog 1967. u Belom Manastiru. Ovdje završava osnovno i srednje obrazovanje, a poslije odlazi u Zagreb, gdje postaje grafički inženjer. Nekadašnji član sada ima status počasnog zbog svojih prijašnjih aktivnosti, a neobično je da se desetljećima bavi fotografijom i da mu je ovo prva samostalna izložba, iako je sudjelovao na brojnim natječajnim, skupnim i klupskim izložbama fotografija. Dio njegovih radova koje predstavlja belomanastirskoj publici nastao je na prostoru Baranje, te na širem prostoru Hrvatske. Izložbu čine 34 fotografije u boji, u formatima 20x30 i 30x40 cm, a tematski ih je nazvao Pejzaži. Izložba je postavljena u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira i dostupna je javnosti do kraja svibnja 2015. god. svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 sati.                                              

Grad Beli Manastir i Policijska uprava osječko- baranjska

Pozivaju na javnu tribinu

BELI MANASTIR - Grad Beli Manastir i Policijska uprava osječko-baranjska pozivaju na javnu tribinu koja će se održati 9. prosinca u 17 sati. Tribina će se održati u Velikoj vijećnici u zgradi P+8 („Ljepotica“), Imre Nagya 2d Beli Manastir. Teme koje ćete moći poslušati na tribini:  Promjene ponašanja i navika s ciljem samozaštite i prevencije od: krađa, provalnih krađa u domove i provala u automobile. Predavač tribine, pod nazivom „Zajedno u zaštiti osobne imovine", je Tomo Andrašević iz ureda načelnika PU osječko-baranjske.

Šesta biciklijada kreće iz Belog Manastira i Osijeka

Biciklijada «Baranja 2015» završit će u Čemincu

              

 ČEMINAC - Udruženje «Baranja» iz Luga organizira već šestu godišnju biciklijadu, a 16. svibnja 2015. (subota) održat će se ovogodišnja «Baranja 2015.». Start  biciklijade je u  10 sati sa dvije lokacije: iz Belog Manastira ispred Osnovne škole dr. Franjo Tuđman (ruta je prema Karancu, Kneževim Vinogradima, Grabovcu i Čemincu), i iz Osijeka, gdje je polazište Dravski most/katakombe (baranjska strana) i kreće se  prema Bilju, Vardarcu, Lugu, Grabovcu i Čemincu.

Opširnije...

Međunarodna prijateljska futsal utakmica

Snage će odmjeriti Hrvatska i Ukrajina

BELI MANASTIR - U utorak 3. prosinca s početkom u 20,30 sati u Nastavno-sportskoj dvorani Beli Manastir održat će se Međunarodna prijateljska futsal utakmica Hrvatska-Ukrajina. Vrata dvorane bit će otvorena već u 19,30 sati. Cijena ulaznice je deset kuna. Karte možete pronaći u pretprodaji u: Nastavno-sportskoj dvorani Beli Manastir, caffe baru Green pub i  caffe baru Jungle. Ulaznice ćete moći kupiti i sat vremena prije utakmice na blagajni Nastavno-sportske dvorane Beli Manastir. Utakmica je organizirana u suradnji Grada Belog Manastira, HNS-a i futsal kluba MNK „Slonja“ Beli Manastir.

Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir

Učenička zadruga "Mravomraz" na Adventu u Baranji

BELI MANASTIR - Mravomraz, učenička zadruga Osnovne škole „Dr. Franjo Tuđman“ i njezini vrijedni vilenjaci Mravci-znalci će izložiti svoje štandove u nedjelju 15.12. u sklopu Adventa u Baranji koji započinje na belomanastirskom trgu u 17 sati.

Opširnije...

II. filatelistička izložba u Baranji

Pozivaju sve na drugu BaranjaFil-u

BELI MANASTIR - Filatelističke udruge iz Darde i Branjinog Vrha u suradnji s Hrvatskim filatelističkim savezom i Centrom za kulturu Grada Belog Manastira organiziraju II. filatelističku izložbu u Baranji – II. BaranjaFilaSvečano otvorenje je 22. studenog, u 18 sati u predvorju Centra za kulturu Grada Belog Manastira, Ulica kralja Tomislava 2. Odlučite se za nesvakidašnjost jer II. BaranjaFila čeka Vas!

Klub starina "Sveti Martin" Beli Manastir i Društvo sakupljača značaka "Mirko Kirh" Osijek

Organiziraju izložbu značaka, susret kolekcionara i sajam starina

BELI MANASTIR - Klub starina „Sveti Martin“ iz Belog Manastira i Društvo sakupljača značaka „Mirko Kirh“ iz Osijeka, u sklopu proslave Svetog Martina i Dana Grada Belog Manastira organiziraju i pozivaju Vas na 5. međunarodnu izložbu značaka, 10. međunarodni susret kolekcionara, 11. međunarodni sajam starina 14. prosinca u Belom Manastiru. Izložba značaka i susret kolekcionara održat će se u predvorju 1. srednje škole. Ulaz je besplatan. Sajam starina održat će se na trgu u centru Belog Manastira. Sve ovo možete pogledati u vremenu od 8-14 sati. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 091 798 6886. 

SKD „PROSVJETA“ BELI MANASTIR

Promocija knjige "Bolman je bio Bolman" u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - U petak, 22. studenog  2013. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici u zgradi P+8 održat će se, u organizaciji SKD-a "Prosvjeta" – Pododbor Beli Manastir, promocija knjige "Bolman je bio Bolman".

Opširnije...

P.G.D.I. i Centar za kulturu Grada Belog Manastira pozivaju Vas

Otvorenje izložbe slika slamarki iz Tavankuta

BELI MANASTIR- Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira poziva sve zainteresirane na otvorenje izložbe slika slamarki iz Tavankuta u subotu 14. prosinca s početkom u 11 sati. Izložba će biti otvorena u predvorju Kino dvorane u Belom Manastiru.

Opširnije...

Savez mađarskih udruga i Krunska straža iz Budimpešte

Drugi susret Mađara Hrvatske

BELI MANASTIR - U subotu 16. studenog 2013. godine Savez mađarskih udruga i Krunska straža iz Budimpešte organiziraju Susret Mađara Hrvatske u Belom Manastiru pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

Manifestacija počinje u 13 sati u parku kod križanja Ulice hrvatskih branitelja i Ulice kralja Petra Svačića gdje će biti svečano postavljanje spomen-obilježja u znak višestoljetnog mirnog suživota Hrvata i Mađara. Progam se nastavlja mimohodom od Centra za mlade do crkve svetog Martina, gdje će u 14 sati započeti svečana misa u čast Svete Elizabete Ugarske. U 15 i 30 sati mađarski Krunski stražari prikazati će repliku mađarske Svete krune, odnosno krunu svetog Stjepana u Crkvi svetog Martina.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122588

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba