Baranja Medija | vijesti o Baranji

Grad Beli Manastir

Poziv za iskaz interesa

BELI MANASTIR- U svrhu ispitivanja zainteresiranosti poduzetnika i gospodarstvenika, obrtnika i poljoprivrednih proizvođača s poduzetničkim potencijalom Grad Beli Manastir upućuje upit za iskaz interesa za suradnju na projektu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora u Poslovnoj zoni Grada Belog Manastira.

Svrha projekta je: utvrditi interes i potrebu poduzetnika i gospodarstvenika za poslovanjem u inkubatoru i akceleratoru, promovirati poduzetnički i gospodarski potencijal, ulagati u razvoj gospodarstva i ruralne ekonomije.

Program projekta namijenjen svima koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti, a bave se ili imaju namjeru baviti se proizvodnom djelatnošću, uslužnom djelatnošću vezanom uz proizvodnju, djelatnostima ICT-a multimedije, elektrotehnike, poljoprivrednim proizvođačima kojima treba proizvodni prostor (s posebnim naglaskom na ekološku poljoprivredu) i svima koji razvijaju projekte ili koriste inovativan koncept poslovanja.

Temeljem ovoga poziva biti će izrađeno Idejno rješenje poduzetničkog inkubatora i akceleratora u skladu s prikupljenim podatcima i potrebama budućih korisnika.

Ciljevi pokretanja projekta su: pored prostora i zajedničkih usluga, istraživanja tržišta i pomoći pri razvoju proizvoda ponuditi i različite vrste edukacija za poduzetništvo, gospodarstvenike, poljoprivredne proizvođače i OPG-ove,  pružanje pomoći postojećim poduzetnicima, inkubiranje početnika (1-3 godine) poslovanja i usluge akceleratora za poduzetnike u post inkubacijskoj fazi i postizanje rapidnog napretka u širenju poslovanja postojećih poduzetnika kojima je potrebna inovacija, uvođenje novih tehnologija u sektoru proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda (ekološka poljoprivreda), subvencionirano korištenje poslovnog prostora u svrhe jačanja poduzetništva i gospodarstva.

Zainteresirani gospodarski subjekti koji se prijavljuju na ovaj poziv trebaju dostaviti:  Ispunjeni prijavni obrazac (dodatak A) detaljno i jasno popunjen na hrvatskom jeziku, dostavljen u pisanom i elektronskom formatu.

Prijave se predaju u zatvorenoj omotnici  (u dva istovjetna primjerka u pisanom obliku) koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu prijavitelja s naznakom; Iskaz interesa za projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora u Poslovnoj zoni Grada Belog Manastira preporučenom poštom ili neposredno dostavom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, 31300 Beli Manastir.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 15. siječanj 2014. godine. Prijavni obrazac moguće je preuzeti u Gradu Belom Manastiru ili elektronskim putem na web stranici Grada Belog Manastira: www.beli-manastir.hr.

 

 

 

 

                                                                                                                       

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122544

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci