Baranja Medija | vijesti o Baranji

Dječji vrtić "Cvrčak" Šećerana

Pripremili predstavu "Božićna priča"

ŠEĆERANA - Dječji vrtić "Cvrčak" iz Šećerane, povodom nadolazećih blagdana, održao je predstavu za djecu i roditelje 20. prosinca 2013. godine u prostoru vrtića. GALERIJA!

Odgojiteljice Manuela Traic i Marina Mamuzić u suradnji s roditeljima, već četvrtu godinu za redom održavaju ovakve predstave za djecu.

- U predstavi glume roditelji u kostimima kako ih djeca ne bi prepoznala. Na kraju predstave svi skinu kostime i prirede veliko iznenađenje djeci. Scenarist ovogodišnje predstave pod nazivom "Božićna priča" je Mario Gauran, a u predstavu glumi 11 roditelja. Sve je krenulo s tek nekoliko roditelja, a svake godine je suradnja sve bolja i sve veći broj roditelja., rekla nam je odgojiteljica  Manuela Traic.

Roditelji dobiju tekst gotove priče, te uz pomoć odgojiteljica sami osmišljavaju predstavu i kostime koje će nositi u predstavi.

- Predstavu smo uvježbavali nešto više od mjesec dana. Satajali smo se jednom tjedno, pazeći da djeca ništa ne shvate, kako bi iznenađenje uspjelo. Na ovaj način poboljšavamo suradnju i komunikaciju s roditeljima, što je iznimno važno., rekla nam je odgojiteljica Marina Mamuzić.

Nakon što su djeca odgledala i odslušala „Božićnu priču“ slijedilo  je jedno iznenađenje, roditelji su skinuli kostime, a djeca otkrila da su njihovi roditelji glumci u predstavi.  Tako su saznali tko su mama, tata, sin, božićne vile, Djed Božićnjak, mjesec... Ravno iz predstave među djecu je došao Djed Božićnjak koji je djeci pripremio i darovao poklone što je izazvalo veliku radost i oduševljenje djece.

Najmlađi stanovnici Šećerane su uz pomoć svojih odgojiteljica i roditelja dobili na poklon uistinu najljepšu „Božićnu priču“ koju su kreirali njihovi najdraži uz puno ljubavi i truda.

Više fotografija pogledajte u Galeriji na našoj Facebook fan stranici.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088469

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci