Baranja Medija | vijesti o Baranji

Potpisivanje ugovora o stipendiranju

Dodijelili 15 stipendija

BELI MANASTIR - U petak, 6. prosinca u Maloj gradskoj vijećnici, gradonačelnik Ivan Doboš potpisao je ugovore o stipendiranju za studente koji su prošli natječaj za stipendije za školsku godinu 2013/2014. Potpisano je ukupno 15 ugovora o stipendiranju. GALERIJA!

Stipendije su se dijelile u četiri kategorije: studentima koji su stradalnici ili su djeca sudionika Domovinskog rata (3 stipendije), studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (4 stipendije),nadarenim studentima (4 stipendije), te na osnovi socijalnog statusa (4 stipendije). Mjesečni iznos stipendije za pojedinog studenta je 500 kuna.

Uprvoj kategoriji stipendije su dobili: Viktor Bajs Jovanić, Elektrotehnički fakultet u Osijeku, Daniela Taslidžić Herman, Filozofski fakultet u Tuzli i Ivona Tisaj studentica Učiteljskog fakulteta u Osijeku.

Za deficitarna zanimanja stipendije su dobili: Mateja Andrašek, Medicinski fakultet u Rijeci, Maja Mendler, Elektrotehnički fakultet u Osijeku, Lorena Horvat, Medicinski fakultet u Rijeci, te Ivan Andrić student Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku.

Stipendije za nadarene studente su dobili: Oliver Pavić, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Matea Jakšić, Pravni fakultet u Osijeku, Ornela Joh, Učiteljski fakultet u Osijeku i Josipa Kolar studentica Filozofskog fakulteta u Osijeku.

U posljednjoj kategoriji, na osnovi socijalnog statusa, stipendije su dobili: Tena Tarnai, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Kristijan Kola, Elektrotehnički fakultet u Osijeku, Martina Jakovljević, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku i Predrag Milenković student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Gradonačelnik Ivan Doboš je pozdravio sve prisutne studente te im čestitao na dobivanju stipendije.Te istakao kako se ove godine povećao broj stipendija s jedanaest na petnaest, što je bilo jedno od predizbornih obećanja koje je sada ispunjeno. Te dodao kako se nada da će mladi ljudi manje odlaziti u Kanadu, Australiju, te više ostajati u našoj lijepoj Baranji. Slijedilo je potpisivanje ugovora kojemu su nazočili i zamjenici gradonačelnika Predrag Stojanović i Marko Bogatić.

Jedini zadatak sudenata je da i dalje budu marljivi i vrijedni te svojim radom i trudom opravdaju ukazano povjerenje te im dobivanje stipendije bude dodatna motivacija za ostvarivanje novih ciljeva i popunjavanje praznih prostora novim uspjesima.

GALERIJU fotografija pogledajte na našoj Facebook fan stranici.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4121023

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci