Baranja Medija | vijesti o Baranji

Nagradna igra povodom koncerta

Opća Opasnost stiže u Valpovo

BELI MANASTIR - Povodom koncerta rock benda "Opća Opasnost", koji će se održati u subotu 7. prosinca u gradskoj sportskoj dvorani u Valpovu s početkom u 21,30 sati, portal Baranja Medija.hr organizira nagradnu igru. Naših najbržih šest čitatelja, koji pošalju svoje podatke na naš e-mail, nagrađujemo sa šest ulaznica za koncert!

Jedan od najboljih i najtraženijih hrvatskih rock bendova, Opća Opasnost, dolazi u Valpovo. Gotovo da nema onog tko ne zna pjesme: "Jednom kad noć", "Uzalud sunce sja", "Pobjeg'o sam", "Srce zna", "Treba mi nešto jače od sna", a popularnosti benda svakako pridonosi i ovogodišnji Porin za Hit godine za pjesmu "Tvoje ime čuvam". 

Aktualni singl, rock balada "Nenapisana stranica", već je tjednima na vrhu najemitiranijih pjesama u domaćem eteru. Brojnim fanovima u Valpovštini i okolici još je u sjećanju koncert iz Valpovačkog dvorca od prije dvije godine, a dobra kemija publike i benda očekuje se i u subotu.

Zanimljivo je napomenuti da svaki kupac ulaznice sudjeluje u nagradnoj igri gdje najsretnijem kupcu putnička agencija "ORTRAN" poklanja ulaznice za advent u Pragu za dvije osobe. Cijena ulaznice je 35 kn u pretprodaji, a 50 kn na dan koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u: Valpovu - knjižara Format i Caffe bar Barba, Belišću - Caffe bar Fenix, Donjem Miholjcu - Caffe bar Glens, Osijeku - Caffe bar Hir i Caffe bar Amsterdam, Našicama - Caffe bar Roko i u Belom Manastiru - Caffe bar Master.

Svoje podatke (ime, prezime i adresu) šaljite nam na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4057968

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci