Baranja Medija | vijesti o Baranji

OK"Napredak" iz Odžaka pobjednik turnira

"Belje kup" u ženskoj odbojci postaje tradicionalan

BELI MANASTIR-Međunarodni odbojkaški turnir odbojkašica „Belje prvi kup“ odigran je u subotu 8. lipnja u dobro popunjenoj Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru. Pobjednice turnira su djevojke iz OK "Napredak" Odžak iz Republike Bosne i Hercegovine. 

Da je odbojka lijep i atraktivan sport mogli su se uvjeriti svi posjetitelji turnira u ženskoj odbojci koji nam je, u organizaciji ŽOK „Baranja“ iz našega grada, uspio dočarati sve tajne i uzbudljivost ovog sporta. Pod beljskim pokroviteljstvom i uz potporu Grada i roditelja na turnir su nam došle djevojke iz Sombora, Odžaka, Bjelovara i Belišća koje su uz naše ŽOK-ice pokazale zašto se odbojka voli.

Turnir su otvorili član Uprave Belja Božo Čerkez, dogradonačelnik Belog Manastira Predrag Stojanović i predsjednik kluba Joško Hatvalić zaželjevši svim odbojkašicama uspješno natjecanje.

Utakmice su sve redom bile neizvjesne, još od prve, kada su naše mlađe djevojčice skoro pobijedile budućeg prvaka, pa sve do finala.

Igralo se cijelo poslije podne, svaka ekipa je odigrala po tri utakmice u dva dobijena seta, da bi se u velikom finalu našle ekipe OK “Napredak“ iz Odžaka (BiH) i C.V.S. “Sombor“ iz Sombora (Srbija).

Djevojke iz Odžaka su u grupi bile bolje od mlađih djevojčica iz ŽOK “Baranjall“ i OK “Bjelovar“ dok su Somborke pobijedile Belišćanke i prvu ekipu ŽOK“Baranje“, što je za mnoge od gledatelja bilo razočarenje.

U utakmici za 5. mjesto, mlade Belišćanke pobijedile su ŽOK “Baranjall“, dok se prva ekipa ŽOK“Baranje“ ipak oraspoložila pobjedom nad Bjelovarkama od 2:0 u setovima u utakmici za treće mjesto.

U velikom finalu, nešto više snage i odbojkaškog umijeća pokazale su djevojke iz Odžaka, koje su sa 2:0 pobijedile vidno umornije Somborke i tako odnijele pehar u susjednu BiH.

Odlična organizacija turnira, dobar sponzor, velik broj posjetitelja, glasni navijači i zadovoljni gosti, garancija su da će ovaj turnir postati tradicionalan.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4056482

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci