Baranja Medija | vijesti o Baranji

Šetali smo s napuštenim psima i ove subote

Više od 50-tak pasa traži novi dom u Skloništu u Belom Manastiru

Potrebno je znati da su svi psi udomljeni iz skloništa cijepljeni, čipirani i kastrirani i udomitelji će ih bez ikakvog troška s putovnicom za kućne ljubimce moći povesti svojoj kući. 

BELI MANASTIR - Još jedna subota prošla je u znaku šetnje napuštenih pasa koji se nalaze u Skloništu za napuštene životinje Veterinarske stanice Beli Manastir. Sunčano subotnje jutro privuklo je mnoge građane, naše stalne šetače, koji su u šetnju poveli oko 20 pasa. 

Jučer su građani vrlo rado svoje vrijeme i ljubav bezuvjetno poklonili psima koji nisu krivi za to jer nemaju dom niti vlasnika, no s druge strane još uvijek ima onih koji nažalost čine upravo suprotno i zlostavljaju nemoćne i nedužne životinje koji se upravo zbog toga nalaze u skloništu. 

No, najvažnije je da su psi, iako su napušteni, veseli, jer pažnju i maženje dobivaju svake subote od njihovih ljudskih prijatelja koji se prema njima odnose kao prema svom kućnom ljubimcu. Prošetani, razigrani i zadovoljni čekaju sljedeći susret koji je već za šest dana. Podsjetimo, u Skloništu se trenutno nalazi oko 50-tak pasa, nadamo se da će uskoro svi naći svoj novi dom i postati nečiji ljubimci.

Stoga, svi oni koji žele posjetiti ili udomiti psa, sklonište je otvoreno za posjete svakim radnim danom od 9-13 sati. Potrebno je znati da su svi psi udomljeni iz skloništa cijepljeni, čipirani i kastrirani i udomitelji će ih bez ikakvog troška s putovnicom za kućne ljubimce moći povesti svojoj kući. Sve druge subotnje šetnje idu prema ustaljenom rasporedu u vremenu od 9 do 12 sati na poznatoj adresi. Vidimo se! 

Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook fan stranici. 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4120858

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci