Baranja Medija | vijesti o Baranji

ODRŽANA 4. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Prihvaćena financijska izvješća Turističke zajednice i Umjetničke škole, ostali odbijeni

BELI MANASTIR - Jučer, 3. listopada u prostorijama gradske vijećnice održana je četvrta sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira. Nakon uvodnih riječi predsjednice Gradskog vijeća Jadranke Sabljak započeo je aktualni sat raznim pitanjima vijećnika koja su i na jučerašnjoj sjednici dovela do žustre rasprave. 

Među 16. točaka dnevnog reda podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju za proteklu 2012. godinu za Umjetničku školu Beli Manastir, Turističku zajednicu Baranje, te trgovačka društva: Baranjsku čistoću d.o.o, Baranjski vodovod d.o.o, Poduzetnički centar d.o.o Beli Manastir, Radio Baranju d.o.o, te Stanoupravu d.o.o. 

Gradonačelnik Ivan Doboš nije prihvatio podnesena izvješća o radu Tvrtke Baranjski vodovod, Baranjske čistoće, Poduzetničkog centra, Stanouprave i Radio Baranje što je na obrazloženje gradonačelnika potaklo negodovanje većine vijećnika Gradskog vijeća. Nadalje, prihvaćena su izvješća za Umjetničku školu i Turističku zajednicu Baranje. 

Prijedlog zaključka o usvajanju izvješća o radu gradonačelnika Grada Belog Manastira za prvih šest mjeseci ove godine također je izazvao brojna negodovanja na obrazloženja gradonačelnika Doboša.

Između ostalog Gradsko vijeće je na svojoj jučerašnjoj sjednici raspravljalo o prijedlogu za izvješće o izvršenju proračuna Grada Belog Manastira od 1. siječnja do 30. lipnja ove godine, podneseno je izvješće o utrošku tekuće proračunske pričuve za razdoblje od 1. svibnja do 31. kolovoza ove godine, a u nastavku sjednice razmatrala su se i donosila rješenja o raznim drugim prijedlozima.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4120943

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci