Baranja Medija | vijesti o Baranji

Stand up komičar gostovao u Caffe baru Lymmar

Ivan Šarić nasmijao do suza 150 ljudi

BELI MANASTIR - Stand up komičar i voditelj Ivan Šarić gostovao je sinoć u Caffe baru Lymmar sa svojim "Stand Up Comedy Showom". Dva sata smijeha su natjerala suze na oči većini od 150 gledatelja koji su popratili ovo hvale vrijedno događanje. Mi smo također bili i detalje donosimo u nastavku teksta.

- Ovo mi je drugi put u Belom Manastiru i planiram doći opet., rekao je Ivan Šarić za BaranjaMedija.hr portal taman prije nastupa kad se ispred kafića pripremao i ponavljao materijal. 

Upravo taj materijal je prava kombinacija zafrkancije na njegov, ali i tuđi račun. Bilo je tu tema odrastanja u Dalmaciji, studija u Rijeci, propitkivanje Boga, šala na račun Srba, Hrvata i Balkanaca općenito, ali se u edukativno-šaljivoj maniri Šarić dotakao homoseksualnosti, odnosa između muškaraca i žena, njihovih svađa i funkcioniranja perilica za pranje rublja.

Publika je bila zamoljena ne snimati show, jer kako kaže Šarić, ionako će sve on sam snimiti i staviti na internet kako bi svi to besplatno gledali. Uz pomoć hostesa publika je također sudjelovala u showu, pa je tu bilo šala na račun naših sugrađana - ginekologa, plesačice, bildera i drugih koje su izazivale salve smijeha i aplauza.

Bila je ovo uistinu prekrasna večer za koju se uopće ne bi bunili da nam se ponavlja svake nedjelje ili barem što češće.

Poštovali smo želju, pa na internet nismo stavili ništa od izvornih materijala, ali vam na našoj Facebook fan stranici donosimo kratki video u kojemu Šarić "zeza" jednog našeg sugrađanina.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4121141

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci