Baranja Medija | vijesti o Baranji

Održan prvi baranjski "street workout"

Četiri i po kilometra trkom pa pravac bazen

BELI MANASTIR – U petak je u Belom Manastiru, u okviru Baranjskog ljeta mladih, održan prvi „street workout“ na kojemu je 50-tak ljubitelja sportskih igara u društvu uživalo u trčanju i vježbanju po ulicama, parkovima, na gradskom trgu i na kraju u malom bazenu Sportsko rekreacijskog centra „Bazeni“.

 Pod stručnim vodstvom buduće kineziologinje Bojane Mačik i gostiju iz Slavonije, Marka Blaževića i Jure Ćosića, karavana uličnih trkača krenula je poslije kratkog zagrijavanja sa belomanastirskog stadiona prema gradskom trgu na kojemu je napravljeno par lakših i težih vježbi prilagođenih sportskom profilu i mogućnostima sudionika. Vježbalo se na kamenim klupama i podlozi trga pod začuđenim pogledima slučajnih prolaznika koji su sa odobravanjem pratili što se događa.

Do krajnjeg cilja, belomanastirskih bazena, trčalo se preko srednjoškolskog igrališta i središta Centra za kulturu tijela Fit 4 Life, koji je bio glavni organizator događaja, da bi se, nakon pretrčana četiri i po kilometra, ova sportska avantura završila u malom bazenu aqua aerobicom.

Za najupornijeg sudionika, izborom trenera, proglašen je Ivan Tivanovac iz Osijeka koji je dobio glavnu nagradu, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja tvrtke Grawe Hrvatska d.d., dok su svi ostali dobili poklone mnogobrojnih sponzora ovog događaja.

Priređena je i mala zakuska od prigodnih zdravih namirnica kako bi svaki detalj bio u skladu sa ovom lijepom pričom o sportu i druženju.

Voditeljica Fit 4 Life Jasmina Markan najavila je slična događanja u budućnosti na kojima će moći sudjelovati svi spremni i voljni za nove, zanimljive i neobične izazove.

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4057986

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci