Baranja Medija | vijesti o Baranji

GRAD BELI MANASTIR

Javni poziv za predlaganje projekata i aktivnosti radi sufinanciranja iz proračuna Grada tijekom 2014. do 2016. godine

BELI MANASTIRGradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš objavio je javni poziv na temelju članka 72 točka 4. i 7. Statuta Grada Belog Manastira ("Službeni glasnik Grada Belog Manastira": broj 4/9 i 6/9),  o predlaganju projekata i aktivnosti radi sufinaciranja iz proračuna Grada tijekom razdoblja 2014. do 2016. godine. 

Projekti se mogu predlagati iz područja kulture, športa, socijalne zaštite te ostalih područja društvene djelatnosti  koje su u ingerenciji financiranja jedinica  lokalne samoouprave. Prijedloge projekta i aktivnosti treba poslati isključivo u pisanom obliku najkasnije do 30. rujna 2013. godine. Pročitajte više u pozivu: 

REPUBLIKA HRVATSKA

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

GRAD BELI MANASTIR

Gradonačelnik

Klasa: 400-08/13-01/04

Urbroj: 2100/01-01-03-13-1

Beli Manastir, 29. srpnja 2013.

Gradonačelnik Grada Belog Manastira na temelju članka 72. točka 4. i 7. Statuta Grada Belog Manastira („Službeni glasnik Grada Belog Manastira“ broj: 4/09 i 6/09),objavljuje:

P O Z I V

ZA PREDLAGANJE PROJEKATA I AKTIVNOSTI RADI SUFINANCIRANJA IZ PRORAČUNA GRADA TIJEKOM RAZDOBLJA

2014 DO 2016. GODINE

I

Pozivaju se svi pravni subjekti na području Grada Belog Manastira, mjesni odbori i ostali zainteresirani građani da dostave prijedloge svojih projekata i aktivnosti radi financiranja istih iz proračuna Grada u razdoblju od 2014. do 2016. godine.

Projekti se mogu predlagati iz područja kulture, športa, socijalne zaštite te ostalih područja društvenih djelatnosti koje su u ingerenciji financiranja jedinica lokalne samouprave.

Projekti se mogu predlagati iz područja održavanja i izgradnje komunalne infrastrukture , zaštite okoliša, gospodarstva te drugih područja koja su u nadležnosti funkcioniranja jedinica lokalne samouprave.

II

Visina sredstava za financiranje projekata i aktivnosti iz proračuna Grada Belog Manastira uređuje se svake godine pri donošenju proračuna, a mjerila za utvrđivanje istih od interesa za Grad donosi Gradsko vijeće na prijedlog Gradonačelnika a prema prijedlozima podnositelja.

Temeljni kriterij za financiranja iz stavka 1., je zadovoljavanje javnih potreba.

III

Pri ocjeni projekata i aktivnosti udruga uzet će se u obzir činjenica prema kojoj se neće financirati projekti i aktivnosti udruge koja se financira po posebnim zakonima ili se u cijelosti financira iz drugih izvora.

IV

Projekti iz članka I mogu se predlagati isključivo na Obrascu 1.: PRIJEDLOG PROJEKTA ZA FINANCIRANJE IZ PRORAČUNA GRADA BELOG MANASTIRA te obrascu 2.: PRORAČUN PROJEKTA, koji su sastavni dio ovog Poziva.

Obrasci iz stavka 1. Dostupni su na web stranici Grada: http://www.beli-manastir.hr

Prijedloge projekata i aktivnosti treba poslati isključivo u pisanom obliku na adresu:

GRAD BELI MANASTIR

Gradonačelnik

Beli Manastir, Kralja Tomislava 53.

Prijedlozi se mogu poslati najkasnije do 30. rujna 2013. godine.

Prijedlozi koji neće biti pripremljeni na propisanim obrascima kao ni prijedlozi koji se ne pošalju u navedenom roku, neće biti razmatrani niti uvršteni u Program sufinanciranja projekata i aktivnosti od interesa za Grad Beli Manastir tijekom 2014. godine.

Svi oni koji su koristili sredstva Proračuna Grada Belog Manastira tijekom 2013. godine, moraju uz prijedlog obavezno dostaviti i financijsko izvješće iz kojega je vidljivo u koju namjenu su ta sredstva utrošena.

GRADONAČELNIK

 

Ivan Doboš

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088282

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci