Baranja Medija | vijesti o Baranji

Belomanastirsko ljeto mladih

Tri dana kina, zumbe i kazališta

BELI MANASTIR – Protekli vikend Baranjskog ljeta mladih dobro je razmrdao baranjsku mladež i uneo popriličnu živost u naš grad. U petak smo na Gradskom stadionu, na velikom filmskom platnu, imali priliku pogledati film "Loša učiteljica", u nedjelju kazališnu predstavu "Put po svijetu", dok se u subotu na Gradskom trgu plesala zumba, vozio bicikl i testirala spretnost u stolnom nogometu i računalnoj igri FIFA. GALERIJA! VIDEO!

Kino na otvorenom na Gradskom stadionu

U petak je na rukometnom igralištu Gradskog stadiona Beli Manastir kino na otvorenom okupilo stotinjak mladih koji su na svojim dekicama odgledali film o razuzdanoj učiteljici (Cameron Diaz) koja nema pojma o nastavi. Pa iako je filmsko platno bilo premalo i film već svima dobro poznat, jako se dobro zabavljalo u grupnom gledanju tog simpatičnog filmskog djela, uz neizostavne komentare i replike gledatelja što je često bili zabavnije od samog filma.

Zumba rasplesala cijeli Trg

Veliki Zumba fitness party na užarenom belomanastirskom Trgu slobode doslovce je raspametio prisutne plesače koji se ni malo nisu obazirali na prevruć ljetni dan.

Party je počeo pjevanjem crkvenog zbora, nastavio sporom vožnjom bicikla i natjecanjem u stolnom nogometu da bi mladi zumbaši od 9 -12 godina došli na svoje na Zumbatomicu pod vodstvom Erike Huttner, poznate mađarske instruktorice Zumba fitnessa.

Nakon zumbe uslijedio je hip – hop belomanastirskog Skok kluba pod vodstvom Ivone Čutoraš, nakon kojega je uslijedio pravi šou i plesno ludilo pod vodstvom instruktora zumbe iz Mađarske, Srbije i Hrvatske. Dijelili su se kolači i šareni baloni te se skupljala pomoć za obitelj Nikšić.

Plesalo se više od dva sata na prepunom Trgu slobode, nakon čega se prešlo u intimnije prostore kafića dok su računalni znalci igre FIFA joysticima na velikom platnu testirali svoje igračke sposobnosti. Izvanredna atmosfera, trud, energija i dobre vibracije znak su da Beli Manastir ima potencijal  za budućnost.

"Put po svijetu" na rukometnom igralištu

Gradsko kazalište Beli Manastir je svojom prvonagrađenom predstavom na 3. Festivalu amaterske kulture u Postojni, "Put po svijetu" pokazalo kako u njima ima "baruta" i za puno više. Stotinjak gledatelja uživalo je u duhovitim dijalozima razigranih glumaca : Anamarije Embreuš, Mateja Benaka i Dunje Vlahek koji su, baš onako opušteno i sa guštom, pokazali zavidan glumački, posebice komičarski potencijal. Smijeh se orio Gradskim stadionom pa su gledatelji zadovoljni otišli u toplu baranjsku noć. Ovu predstavu svakako treba igrati na što više mjesta jer ona, ovako vesela i poučna, u obradi i izvedbi Gradskog kazališta - to zaslužuje.

Na kraju drugog vikenda Baranjskog ljeta mladih, glavni organizator i predsjednik Savjeta mladih Robert Kožić zadovoljno je ustvrdio – Iako sam se dosta umorio od priprema za ova tri dana, jako sam zadovoljan svime što se odvijalo proteklog vikenda. Posebno odazivom publike. Kada se radi za ovakav broj mladih – ništa nije teško.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4056542

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci