Baranja Medija | vijesti o Baranji

SLUŽBENO OTVORENO BELOMANASTIRSKO LJETO MLADIH

300-tinjak mladih uživalo u ljetu mladih!

BELI MANASTIR - Belomanastirsko ljeto mladih službeno je otvoreno u petak, 19. srpnja na gradskom stadionu u Belom Manastiru i to zanimljivim partyem (donesi svoju cugu pod cugu – misli se na sokove) na kojem je uživalo oko 300-tinjak mladih iz cijele Baranje, ali i okolice. GALERIJA!

Dobrodošlicu svim nazočnima uputio je dogradonačelnik Belog Manastira Marko Bogatić, a sve prisutne pozdravio je i predsjednik Savjeta Grada Belog Manastira Robert Kožić koji je tom prilikom istaknuo zadovoljstvo što su se se mladi okupili u tako velikom broju, te ih pozvao da se dobro zabave, ali i podrže ostale aktivnosti koje će se događati u sklopu ove manifestacije Belomanstirskog ljeta.

Nakon kratkog govora zajednički su proglasili i službeno otvorili ovogodišnje ljeto mladih. Da su baranjci, ali i mladi iz bliže okolice konačno dočekali početak još jednog Belomanastirskog ljeta mladih, dokaz je to što su se okupili u tako velikom broju, te do ponoći do kada su trajali koncerti uživali u zvucima i plesu uz TS Rampaš i TS Sokoli te Rock bendu Bled Leid.

Naši mladi sugrađani, ali i svi ostali uživali su u besplatnim koncertima i dobroj zabavi, no možemo reći da su događanja u našem gradu tek počela, a sudeći po odazivu i posjećenosti ne sumnjamo da će ovo Belomanstirsko ljeto mladih biti i više nego uspješno odrađeno. 

Već sljedećeg vikenda građani će moći uživati u kinu na otvorenom koje će se održati u petak, 26. srpnja na gradskom stadionu s početkom u 21 sat. U subotu, 27. srpnja također na gradskom stadionu, s početkom u 10 sati održati će se Sportske igre pod nazivom „Kako su se igrali naši djedove i bake“.

U 17 sati na gradskom Trgu slobode održati će se predavanje i priredba o važnosti igre. U 17:30 sati na repertoaru je utrka u sporoj vožnji biciklom i turnir u stolnom nogometu. U 18:30 svi mališani mogu sudjelovati u Zumbatomicu odnosno tečaju zumbe za djecu. S početkom u 19 sati moći će te uživati u internacionalnom zumba fitness partyju, a u 21:30 očekuje je vas PES party.

U nedjelju, 28.srpnja na gradskom stadionu s početkom u 21 sat, možete uživati u kazalištu na otvorenom, a za dobru zabavu i puno smijeha pobrinuti će se Gradsko kazalište Beli Manastir. Vidimo se!

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4058675

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci