Baranja Medija | vijesti o Baranji

ODRŽANA 5. SJEDNICA SAVJETA MLADIH GRADA BELOG MANASTIRA

Savjet mladih Grada Belog Manastira osmislio zabavno, sportsko i kulturno ljeto

BELI MANASTIR – Jučer, 3. srpnja u maloj gradskoj vijećnici održana je 5. sjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira na kojoj su predstavljeni programi događanja Belomanastirskog ljeta mladih 2013. godine. 

Članovi belomanastirskog Savjeta mladih uz suradnju Centra za kulturu grada Belog Manastira, Foto - kino klub "Baranja film", Udruge Skok, Kluba Tradicijski korzo, Udruge Fit 4 Life, Udruge P.G.D.I. te Centra za mlade Beli Manastir ljetne mjesece će obogatiti raznolikim zabavnim, sportskim i kulturnim događanjima objedinjenima u manifestaciji Belomanastirskog ljeta mladih 2013. Tako planiraju svojim sugrađanima ove godine pružiti  priliku da provedu kvalitetno i sadržajno ljeto.

Na sjednici su prisustvovali zamjenici gradonačelnika Zoran Kranjčec i Marko Bogatić, ravnatelj Centra za kulturu Grada Belog Manastira, Edo Jurić, te predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Belog Manastira i voditeljica Udruge Skok - športska rekreacija i ples Beli Manastir Evica Čutoraš te članovi Savjeta mladih.

Službeno otvaranje Belomanastirskog ljeta mladih 2013 počinje 19. srpnja, a prema riječima Predsjednika Savjeta mladih Gada Belog Manastira Roberta Kožića oragnizacija DC partyja (donesi svoju cugu pod cugu, misli se na sokove) je popraćena živom glazbom, no potrebni atributi za provođenje aktivnosti još nisu u potpunosti definirani, pa će se za sada pričekati s potvrdom provođenja ove aktivnosti. 

Dio programa Belomanastirskog ljeta predstavlja ciklus filmova i predstava na otvorenom, a za istaknuti je svakako i igre mladih pod nazivom "Kako su se igrali naši djedovi", utrke u sporoj vožnji bicikle, turnir u stolnom nogometu, priredbi o važnosti igre, Zumba tonic (tečaj zumbe za klince), internacionalni Zumba party, turnir u pes-u na otvorenom, večer poezije, noć parodije, gledanje suza sv. Lovre, fitnes poligon po gradu, igre na vodi i druge zanimljive aktivnosti. 

- Uz sve navedeno još će se priključiti i dodatne aktivnosti ostalih udruga koje djeluju na području grada kako bi ovo naše ljeto bilo što bogatije – istakao je Predsjednik Savjeta mladih Gada Belog Manastira Robert Kožić.

Kraj Belomanastirskog ljeta mladih planiran je za 23. kolovoza kada je također u planu organiziranje DC partyja uz živu glazbu, ali baš kao i za otvorenje potrebni atributi za provođenje aktivnosti još nisu u potpunosti definirani.

Uz mnoštvo programa koji će se odvijati preko ljeta u našem malom gradu pozivamo sve sugrađane, posebice one mlađe da posjete ova događanja Belomanastirskog ljeta te da pridonesu kvaliteti organizacije kulture i zabave u gradu Belom Manastiru.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122514

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci