Baranja Medija | vijesti o Baranji

Napušteni psi opet išli u šetnju

Prošetali se psi i šetači

BELI MANASTIR - Tradicionalna šetnja napuštenih pasa iz Skloništa u Belom Manastiru održala se i ove subote 29. lipnja, kada je 19 pasa prošetalo svoje nogice. Zanemareni nisu bili ni šetači koji su se također dobro prošetali jer je nekad upitno tko tu koga šeta kad su naše šetnje u pitanju.

Peki, Rocky, Apolon, Missy, Lady, Kiki, Megy, Šapka, Ben, Divna, Kan, Rita i Fredy samo su neki od pasonja koji su išli u šetnju. Već cijeli grad zna što se događa subotom dopodne i često prolaznici pitaju šetače jesu li to psi iz Skloništa. Velike su se stvari dogodile od veljače ove godine kad smo krenuli sa šetnjama i sve više pasa brže pronalazi svoje domove. Lady tako uskoro ide u Osijek, a Pahi je svog vlasnika pronašla u jednom o šetača. Ove subote Pahi je posjetila stare prijatelje u Skloništu, pa su šetnje često i emotivne kad u posjete dođu udomljeni psi.

Uskoro se šetnjama napuštenih pasa trebaju pridružiti i iz Savjeta mladih Grada Belog Manastira koji će tijekom šetnji kupati pasonje kako bi za svoje nove vlasnike bili što ljepši.

Ove subote družili smo se i sa štenićima, a čuli smo od naših šetača da jedva čekaju subotu kako bi "napunili baterije". 

Za sve one koji do sada nisu bili na šetnjama, pozivamo ih da nam se pridruže. Vidimo se i sljedeće subote od 10 sati na poznatoj adresi Osječka 128, a za oglašavanje životinja koje su se izgubile, koje udomljavate ili koje traže nove domove iz Skloništa u Belom Manastiru podsjećamo na dvije oglasne ploče u gradu na koje možete zalijepiti svoje oglase - Trg slobode 16a i Osječka 128.

Galeriju sa šetnje pogledajte na našoj Facebook fan stranici. 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4120872

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci