Baranja Medija | vijesti o Baranji

Ljubomir Kerekeš oduševio Belomanastirce

"Ufuraj se i pukni" nasmijao cijelu salu

BELI MANASTIR - Jučer je u Kino dvorani Centra za kulturu Grada Belog Manastira Ljubomir Kerekeš sa svojom predstavom "Ufuraj se i pukni" dobrano razveselio i nasmijao nešto više od stotinjak ljubitelja kazališta. 

Glumačka postava: Jan Kerekeš, Zoran Pribičević i Ljubomir Kerekeš svojom scenskom igrom i maestralnim nastupima pokazali su kako se može položiti upis na glumačku akademiju, a da o glumi zapravo nemaš pojma i imaš samo jedan dan za vježbu. No, kada za susjeda imaš umirovljenika koji voli puno pričati i usput zavirivati u pivsku bocu, zadatak više i ne izgleda tako težak. Jedan takav susjed zlata vrijedi, jer svojim osebujnim talentom za komentiranje, citiranje i recitiranje može podstaći nečije skrivene mogućnosti.

Predstava govori o hrabrosti, uz koju ide velika količina neznanja i mahnitosti, što je ponekad dostatno da se naprave velika i neočekivana djela.
Ufuraj se u svoju ulogu i - pukni, jer možda neki neotkriveni talent čuči u svakome od nas i samo čeka da ga dovoljno hrabri i uporni probudimo.

Publika je uživala u predstavi od prvog do posljednjeg trenutka, kad je na kraju velikim pljeskom nagradila glumce koji zaista znaju pokazati kako se glumi-kad znaš, ali i kad ne znaš glumiti.

Prije same predstave glumačka postava održala je i radionicu za glumce amatere Gradskog kazališta Beli Manastir, a Ljubomir Kerekeš ih je i ohrabrio za nastavak uspješnog rada. 

-Odlično je to što radite jer bez ovakvih entuzijasta, gubile bi se čari kazališta. Cijenim vaš rad, trud i energiju koju ulažete u kazalište. Samo tako nastavite dalje, rekao je Kerekeš.

 

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4059299

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci