Baranja Medija | vijesti o Baranji

ŽOK "Baranja" hit u Bosni

ŽOK-ice srebrne u Novom Travniku

BELI MANASTIR- Odbojkašice "ŽOK Baranje" vratile su se sa turnira u Novom Travniku (Bosna i Hercegovina) sa srebrnim medaljama oko vrata. U finalu je bila bolja ekipa iz predgrađa Sarajeva, OK"Igman" iz Ilidže. Iako su ligaška natjecanja završila još prije mjesec dana, naše odbojkašice i njihovi treneri, nastavili su marljivo raditi na formi i odbojkaškom umijeću.

Ljeto donosi brojne poteškoće sportašima pa su rukovodstvo kluba i treneri odbojkašica ŽOK "Baranje" odlučili igrati i trenirati do 1. srpnja kada će nastupiti odmor od mjesec dana prije priprema za naredno prvenstvo.

Turnir u Novom Travniku bio je mjesto gdje su naše odbojkašice mogle odmjeriti snage s najboljim juniorkama iz Bosne i Hercegovine. Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa iz BiH i naše ŽOK-ice, koje su, ponovo, svoj grad i zemlju predstavile u najljepšem svjetlu.

U grupi su prvo pobijeđeni ŽOK "Panter" iz Doboja i OK "Busovača" iz Busovače sa 2:0 u setovima.

U polufinalu je "pao" OK "Ruki" iz Zenice sa 2:1, dok su finale, ipak, dobile djevojke sa Ilidže, OK "Igman", rezultatom 2:0 (25:17, 25:23) u setovima. Bio je to neobičan turnir, jer se igralo od 11 sati prije podne i po najvećoj vrućini na igralištu jedne srednje škole u Novom Travniku, gradu koji je jako stradao u proteklom ratu, ali i mjestu u kojemu brojni sportski entuzijasti nastoje učiniti život ljepšim, boljim i sretnijim.

Baranjke su se u svoj grad vratile u ranim jutarnjim satima, radosne zbog još jednog sportskog i životnog iskustva u kojemu su uživale od prvog do posljednjeg trenutka, što bi trebao biti cilj svim sportskim klubovima koji rade s mladima.

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4121025

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci