Baranja Medija | vijesti o Baranji

GRAĐANI RAZVESELILI NAPUŠTENE PSE I OVE SUBOTE

16 pasa uživalo u šetnji gradom

BELI MANASTIR – Protekla subota bila je šesnaesta subota po redu kako građani šetaju napuštene pse iz Skloništa za životinje Veterinarske stanice Beli Manastir. I ovoga puta građani su subotnje jutro rezervirali za šetnju s najboljim ljudskim prijateljima, te 16 pasa prošetali po cijelom gradu. 

Kao i svake subote i ove su psi svoje šetače dočekali veseli i razigrani. Dobra volja, keksići, vrećice i šetnja je mogla početi. Građani i njihovi četveronožni prijatelji lijepo su se družili, a kako šetnja s psima ima bezbrojne prednosti, osim što koristi zdravlju, a naravno i zdravlju životinje, stječe se i uzajamno poštovanje, povjerenje i ljubav. 

Kako smo nedavno i pisali da je jedna od planiranih aktivnosti Savjeta mladih Grada Belog Manastira kupanje pasa koji se nalaze u Belomanastirskom Skloništu za napuštene životinje možemo reći kako je ova hvalevrijedna u procesu organizacije. Nakon dogovora o realizaciji ove aktivnosti datum i ostale informacije biti će objavljene putem oglasne ploče koja se nalazi na adresi Trg slobode 16a te Osječka 128 i na portalu Baranjamedija.hr. 

Podsjetimo,iako je građanska inicijativa BaranjaMedija.hr portala „Životinjske priče" koja je pokrenula akciju šetanja napuštenih pasa završila, građani i dalje svake subote od 10-12 sati dolaze u posjetu svojim četveronožnim prijateljima. 

Stoga pozivamo i dalje sve građane da dođu svake subote u 10 sati ispred Veterinarske stanice te sudjeluju u ovoj nadasve zanimljivoj, humanoj i hvalevrijednoj inicijativi te svojim dolaskom razvesele divne i  nedužne životinje. Ne, zaboravite povodce i vidimo se već sljedeće subote!

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook fan stranici

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122581

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci