Baranja Medija | vijesti o Baranji

DRUŠTVO NAŠA DJECA BELI MANASTIR ORGANIZIRALO JE „DAN OBITELJI“ NA GRADSKOM TRGU

Održane prve natjecateljske igre djece i roditelja

BELI MANASTIR - Društvo "Naša djeca" Beli Manastir u subotu 25. svibnja organiziralo je „Dan obitelji“. Iako se Međunarodni dan obitelji obilježava 15. svibnja, članovi Belomanastirskog Društva „Naša djeca“ odlučili su ovakav jedan događaj organizirati kroz kreativne igre i susrete djece i njihovih obitelji malo kasnije u mjesecu svibnju. 

Cilj ovog po prvi puta održanog druženja u našem gradu je okupljanje što većeg broja roditelja i djece, te zajedničko druženje kroz sudjelovanje u natjecateljskim igrama. Tako su se na gradskom Trgu slobode u zanimljivim igrama poput spužve Boba, igre s lopticama, obiteljski slalom rally, hula hop za mame, alka, pikado na podu i splavarenje okušali oni najmlađi u partnerstvu sa svojim roditeljima što je i bit ovog kreativnog druženja.

Za svaku od sedam igara u kojima su se u paru natjecali mališani sa svojim roditeljima izabrani su i pobjednici koji su dobili i prikladne nagrade, a tijekom trajanja ovog cijelog subotnjeg prijepodnevog druženja djeca su glasala putem papirića te tako izabrali naj mamu i naj tatu.

- Cilj ovog druženja je da se roditelji i djeca zajedno zabave. Zadovoljni smo odazivom djece i roditelja, a kako je ovo druženje  prvo ovakvog karaktera, cilj nam je nastaviti i sljedeće godine, te da postane tradicija - istakla je članica Društva „Naša djeca“ Beli Manastir Lidija Šumiga.

Ono što možemo reći je da su sportske igre zasigurno potaknule natjecateljski i navijački duh djece i roditelja, te da je ovaj program s bogatim sadržajem kako bi uključili one najmlađe, ali i one malo starije spremne na zabavu uspješno priveden kraju.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122525

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci