Baranja Medija | vijesti o Baranji

JOŠ TRI ŠTIĆENIKA SKLONIŠTA OTIŠLA SU U NOVI DOM

Razveselili napuštene pse i ove subote

BELI MANASTIR – Još jedno subotnje prijepodne mnogi građani posvetili su napuštenim životinjama iz Skloništa Veterinarske stanice Beli Manastir. Prohladno i tmurno vrijeme nije spriječilo naše šetače da i ove subote uživaju u šetnji sa svojim malim četveronožnim prijateljima. 

Gradskim ulicama jučer se tako šetalo 14 pasa i sasvim je jasno da jako vole ići u šetnju, a možemo i reći da oni sami biraju svoje šetače jer s njima šetaju skoro svaku subotu. I naravno ne zaboravimo reći da je u šetnju išao i Leo sa svoje tri nogice.

Iako smo već pisali kako su i  napušteni psi vrlo umiljati i poslušni i svoje šetače pažljivo slušaju, a valja opet spomenuti da je to zaista tako jer smo se i sami u to uvjerili. 

Na jučerašnjoj šetnji uz stalne šetače pridružili su se i novi te nam rekli kako obožavaju pse, ali kako kod kuće već imaju psa jedino na ovaj način mogu pomoći onim napuštenim, što je za svaku pohvalu. 

Podsjetimo, kako se u Skloništu i dalje nalazi oko 50-tak pasa koji čekaju svoje nove vlasnike i postanu dio nečije obitelji. Ipak imamo još jednu sretnu vijest, a to je da su tri psa protekloga tjedna otišla u svoj novi dom, no nažalost koliko god se pasa udomi skoro svakodnevno dolaze oni novi koji su ostali bez svog doma. Nadamo se da će se ostalim štićenicima Skloništa uskoro osmijehnuti sreća, a spomenimo i da je sklonište otvoreno za posjete svakim radnim danom od 9-13 sati. 

Dva sata druženja jako brzo prođu kada ste u dobrom društvu, pa je tako bilo i ove subote. Jedno je sigurno, psi su se u Sklonište vratili veseli i zadovoljni, a i njihovi šetači su svojim kućama otišli veseliji.

Na poznatoj adresi Veterinarske stanice vidimo se i sljedeće subote, a do tada uživajte u spoznaji da ste svojim dolaskom, pažnjom i ljubavlju veoma usrećili napuštene pse.

Više fotografija možete pogledati na našoj Facebook fan stranici.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122571

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci