Baranja Medija | vijesti o Baranji

U BELOM MANASTIRU ODRŽANA 45. "BILA NOĆ" HAJDUKA

Raspojasali se i Baranjci i Dalmatinci

Do ranih jutarnjih sati više od 600-ak  gostiju slavilo je na dalamtinsko–baranjski način.

BELI MANASTIR - U petak su na svoje došli mnogi ljubitelji bile boje odnosno najpoznatijeg splitskog kluba Hajduka. Baranjci su i ove godine raširenih ruku dočekali tradicionalnu 45. po redu 'Bilu noć' koja je po sedmi puta u organizaciji Društva prijatelja Hajduka iz Osijeka održana u hotelu Patria u Belom Manastiru. 

Hajdukova fešta  privukla je više od 600–tinjak ljubitelja ovog Splitskoga kluba, a ujedno je i održana dan ranije uoči utakmice s Cibalijom u Vinkovcima. 

Za dobro raspoloženje i atmosferu večeri pobrinuli su se Mladen Grdović s grupom Romantik, Lidija Bačić, te klapa Biograd,  dok je gost iznenađenja bio Alen Nižetić, a kako bi sve prošlo po planu i programu brinuli su se voditelji Ivana Gudelj i Denis Šabić. 

- Bitno je da ova zabava koja ima veliku tradiciju ima svoj nivo, ovo nije navijačka zabava da dolaze samo navijači, ovdje dolaze  mnogobrojni gosti, poznati sportaši, predstavnici društvenog i političkog  života, kao i predstavnici mnogobrojnih tvrtki te svi ostali ljubitelji športa i dobre zabave – istakao je Predsjednik Društva prijatelja Hajduka Osijek Martin Artuković. Bila noć je najveća i najpopularnija zabava u Hrvatskoj, a slobodno mogu reći i u svijetu i Europi jer s ovako bogatim programom i mnogobrojnim posjetiteljima još nitko nije organizirao, te svakako pripadamo u sam vrh medijskog praćenja – kazao je Artuković.

Naime, tijekom večeri na zabavi su se očekivali predstavnici i članovi Hajdukove Uprave, te Stručni stožer na čelu s Mišom Krstičevićem, no nitko se od njih nije pojavio, a kako saznajemo razlog je karantena u kojoj su igrači, a za članove Uprave koji se nisu pojavili nažalost odgovor nismo dobili.

Bitno je spomenuti kako je na Biloj noći nazočio i legendarni bivši, te najbolji hrvatski nogometaš Ivan Gudelj, koji je karijeru započeo i završio upravo u splitskom Hajduku, zatim bivši vratar Hajduka Vladimir Balić, predsjednik Zajednice Hrvata u Beogradu Stipe Ercegović te mnogobrojni prijatelji i gosti Hajduka iz Kalifornije, Njemačke, Austrije, Srbije i cijele Hrvatske.

Održana j i tradicionalna modna revija s pobjednicama izbora ljepote među kojima su bile i Stefani Hohnjec te Aleksandra Grdić koje su predstavile  kolekciju kupaćih kostima i donjeg rublja Galeb Omiš.

No, za pravu feštu koja je trajala do ranih jutarnjih sati ništa nije manjkalo. Plesala je i pjevala te „bile noći“ i Dalmacija i Baranja uz hitove „majstora s mora“ Mladena Grdovića koji je oduševio Baranjce. Poznata Hajdukova himna „Bili su bili vrhovi planina“, orila se više puta te dodatno "raspojasala" sve prisutne uz nezaobilazne transparente njihova omiljena kluba. Atmosfera je bila odlična, te je još jedna Hajdukova „Bila noć“ uspješno privedena kraju. Bila noć održana je pod pokroviteljstvom Osječke tvrtke Inspekt-ing d.o.o., te ostalim mnogobrojnim poznatim sponzorima.

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4059366

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci