Baranja Medija | vijesti o Baranji

Zapošljavanje preko belomanastirske posredničke agencije PIA

Njemačka treba električare, mehaničare, inženjere,…

BELI MANASTIR – Kako bi se olakšalo zapošljavanje potrebnih kadrova u njemačkoj industriji koja ima stalnu potražnju za kvalitetnom radnom snagom, osnovana je u Belom Manastiru agencija PIA za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju preko koje je moguće organizirano dobiti konkretan posao i o tome sve informacije saznati ovdje. Osim prevođenja potrebnih dokumenata, organiziraju i tečajeve savladavanja njemačkog jezika u razini B1 radi lakšeg snalaženja u radu, a tu su i različite prekvalifikacije za konkretno tražena zanimanja. Nakon potpisa ugovora i dolaska  u Njemačku, daljnju brigu o radniku preuzima partnerska agencija (organiziraju smještaj i prijevoz do posla, rješavaju i pomažu srediti potrebnu papirologiju, a kasnije daju i savjete za napredovanje).

Osim što se na trenutnu ponudu radnih mjesta u Njemačkoj posredovanjem agencije PIA građani mogu javiti, postoji mogućnost da im se ponudite ostavljanjem osnovnih podataka o sebi uz posebno navođenje što ste sve radili i u čemu imate radnih iskustava. Informacije o vama, PIA će zadržati u svojoj bazi podataka onih koji traže posao i proslijediti ih njemačkoj partnerskoj agenciji. Zadnji rok za prijavu na sve ovdje objavljene natječaje je do srijede, 25. svibnja.

PIA trenutno traži mehaničara/mehaničarku metalnih konstrukcija (bravar/ka) koji bi trebali raditi na zavarivanju metalnih građevinskih elemenata postupcima WIG/MIG i MAG, te montažu metalnih konstrukcija. Za ovaj posao traži se završeno strukovno obrazovanje u metaloprerađivačkoj industriji sa  radnim iskustvom bravara i MAG-zavarivača pri izgradnji strojeva, spremnika, silosa, brodova, vozila, fasada, elektrana, postrojenja i sl. (MAG s ili bez atesta).

Prednost se daje onima koji znaju variti i drugim postupcima, te su se bavili montažama, a ovaj poslodavac smatra vas idealnim kandidatom ako imate i vozačku dozvolu B kategorije, vlastito vozilo, te znanje njemačkog jezika na razini B1. Ako kandidati nemaju tražene uvjete, PIA sufinancira tečaj za njemački jezik, organizira tečajeve za zavarivače za dobivanje odgovarajućih certifikata, a nakon probnog radnog roka nudi i mogućnost stalnog zaposlenja u Njemačkoj. Nude i pomoć pri preseljenju u Njemačku te za traženju stana.

Ostala ponuda radnih mjesta:

Električar bi trebao imati svjedodžbu za  električara ili elektroinstalatera, vozačku dozvolu B-kategorije i dobro znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, jer se radi o samostalnom poslu servisiranja i održavanja kućanskih strojeva, rashladnih uređaja i klima, te izradi novih strujnih instalacija uz evidentiranje cijelog posla. Traži se barem 2 godine radnog iskustva. Električar/ka /

Elektroničar/ka

Uvjeti za ovaj posao su završeno obrazovanje za električara ili elektroničare uz višegodišnje radno iskustvo u održavanju industrijskih pogona i poznavanje rada na računalu, a idealni kandidat trebao bi imati vozačku dozvolu i vozilo, te znanje njemačkog jezika na razini B1. Zaposleni na ovom poslu trebao bi raditi na održavanju i popravcima u proizvodnim pogonima, nadzoru  kućne tehnike i održavanju zaštitnih pogona.

Industrijski mehaničar/ka

Traži se završena škola za industrijskog mehaničara ili neko drugo srodno zanimanje uz poznavanje pneumatike i hidraulike. Idealni kandidat trebao bi imati vozačku dozvolu i vozilo, te znanje njemačkog jezika na razini B1. Ovaj posao traži dobro poznavanje tehničke dokumentacije jer se radi o montažama različitih industrijskih strojeva i dijelova, samostalno i uz dogovor s nadređenim stručnjacima.

Asistent/ica u kemijskoj i farmaceutskoj tehnologiji

Prednost pri zapošljavanju na ovom poslu imat će kandidati sa završenim stručnim obrazovanjem kemijskog ili farmaceutskog smjera uz dobro poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Posao zahtjeva svijest o kvaliteti i higijeni rada, te samostalnost i odgovornost u radu. Radi se u dvije smjene i to u strogo kontroliranim higijenskim uvjetima (proizvodnja ambalaže). Poseban dodatak koji se garantira na ovom poslu je plaćeni godišnji odmor i božićnica.

CNC rukovoditelj strojevima (m/ż)

Traži se završeno stručno obrazovanje za industrijskog mehaničara ili višegodišnje radno iskustvo u obradi metala uz poznavanje rada na računalu. Potrebna vozačka dozvola B kategorije i dozvola za teretna vozila. Na ovom poslu izrađuju se različiti elementi konstrukcija na CNC strojevima, a radi se u 2 do 4 smjene.

Osim ovih poslova nude se i različiti poslovi za softverske stručnjake što možete pogledati na www.pia.hr .Belomanastirska agencija PIA nalazi se u Ulici Imre Nagya 6, a možete ih kontaktirati radnim danom od 8 do 16 sati na tel./fax. (031) 299-247, ili na mailove: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4059373

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci