Baranja Medija | vijesti o Baranji

Hrvatska elektroprivreda d.d.

HEP-ov natječaj za dodjelu donacija u 2016. godini

BARANJA - Hrvatska elektroprivreda d.d. objavila je natječaj za dodjelu donacija u 2016. godini, "Svjetlo na zajedničkom putu" koji traje od 4. travnja do 3. svibnja ove godine a može se prijaviti samo jedan program/projekt putem prijavnice koja se nalazi na web stranici www.hep.hr. Odobrena donacijska sredstva za pojedini prijavljeni projekt/program iznose najmanje 2.000 kuna, a najviše 35.000 kuna. Ukupno planirana HEP-ova sredstva za ovaj natječaj iznose 2.500.000 kuna i podijelit će se za najviše 400 projekata.

Predmet natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata i programa iz područja: Mladi - odgojno-obrazovni projekti/programi; sportske aktivnosti djece i mladih; odnosno za djecu i mlade; kulturno-umjetničke aktivnosti djece i mladih, odnosno za djecu i mlade, prevencija svih oblika ovisnosti djece i mladih, međunarodne manifestacije stvaralaštva djece i mladih, organizacija izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti.

Umjetnost i kulturna baština - pomoć nadarenim umjetnicima; promocija hrvatske kulture u inozemstvu; aktivnosti očuvanja nacionalne i lokalne kulturne baštine; glazbene, scenske i likovne aktivnosti.

Okoliš – projekti/programi promicanja energetske učinkovitosti i znanja o okolišu; projekti poboljšanja stanja okoliša; projekti zaštite ljudi i dobara.

Znanost i društvo - znanstveni projekti; poticanje kreativnosti i inovativnosti, projekti razvoja civilnog društva, osposobljavanje građana za informacijske i komunikacijske tehnologije.

Humanitarno djelovanje - karitativni projekti/programi i aktivnosti od značaja za stare, bolesne, siromašne i nemoćne osobe i osobe s posebnim potrebama; zaštita i promicanje zdravlja; podrška osobama s invaliditetom, sigurnost djece i mladih; prevencija nasilja među djecom i mladima, odgojnoobrazovni rad s djecom i mladima s posebnim potrebama.

Prihvatljivi prijavitelji: organizacije civilnog društva (npr. udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata iz zadanih programskih područja financiranja; ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (npr. vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, parkovi prirode…) koje nisu obuhvaćene u prvom stavku, ali su u skladu s uvjetima Natječaja prihvatljivi prijavitelji za financiranje programa i projekta.

Prijavnici je do zadnjeg dana natječaja, do 16 sati, potrebno priložiti svu traženu dokumentaciju. Očekivani rok za objavu rezultata na web stranici www.hep.hr  je 5. srpnja ove godine. Sva dodatna pojašnjenja oko natječaja mogu se dobiti isključivo na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Isto tako, sa ovog e-maila kontaktirat će se prijavljeni na natječaj putem maila koji su naveli u prijavnici kao "kontakt osoba predlagatelja". 

Potebne obrasce i prijavnicu možete pogledati, preuzeti i popuniti ovdje.  

  • Đola -Darda

    Đola -Darda

  • dvorac Esterhazy

    dvorac Esterhazy

  • bunker u Šećerani

    bunker u Šećerani

  • šokačka kuća

    šokačka kuća

  • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

    Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

    najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  • kopački rit

    kopački rit

  • lopoč

    lopoč

  • ljepote kopačkog rita

    ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088527

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci