Baranja Medija | vijesti o Baranji

Dvojezični web trebao bi ubrzati zapošljavanje

Informativni dan za zapošljavanje u Njemačkoj održat će se 15. ožujka

BELI MANASTIR - Zbog velikog interesa i odaziva nakon prvih informativnih razgovora o zapošljavanju u Njemačkoj, belomanastirska tvrtka NOVAjob za zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju organizira i nove koji će se održati 15. ožujka u Belom Manastiru, 16. ožujka u Slavonskom Brodu i 17. ožujka u Zagrebu. NOVAjob radi povećanja posla i svojih potreba u Belom Manastiru traže fakultetski obrazovanog agenta ili agenticu za zapošljavanje. Za potrebe njemačke industrije trenutno traže muško/ženske električare, CNC operatere, varioce, stolare, njegovatelje, vozače, soboslikare, viljuškariste i pomoćne radnike tih struka.

Za zapošljavanje u Njemačkoj traži se veće ili manje znanje njemačkog jezika, ovisno o poslu koji će se tamo raditi (stručni ili pomoćni). Sva zapošljavanja organiziraju se suradnjom NOVAjob jdoo i njemačkog HSM Personalservice GmbH°&Co.KG, pa nakon dolaska tamo sve potrebno oko početka rada, rješavanje prijave i potrebne papirologije, smještaja i prijevoza na posao organizira ova njemačka tvrtka.

Na svom dvojezičnom, hrvatsko-mađarskom webu nude: stalni radni odnos prema ugovorenoj tarifi satnice, božićnicu, regres, redovnu plaću i plaćanje svih naknada za dodatne usluge i prekovremeni rad, sva prava i obveze što se tiče zaštite od otkaza, zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgoda, mirovinsko osiguranje, plaćeno bolovanje, kao i plaćeni godišnji odmor, besplatne liječnike i zubare, te  njemački dječji dodatak. Novost je, da od nedavno organiziraju dvaput tjedno tečaj njemačkog jezika poslije posla kako bi ga zaposleni što bolje naučili i tako mogli napredovati u poslu (postoji mogućnost dobivanja EU certifikata). Tečaj sufinanciraju sa minimalno 60% po radniku. Stručnim radnicima sufinancira se putni trošak do mjesta rada u Njemačkoj sa 50 €.

NOVAjob trenutno traži: više vozača i viljuškarista koji će u Njemačkoj imati osiguran smještaj i prijevoz do radnog mjesta uz početnu satnicu od 8,90 € (uvjet je srednje poznavanje njemačkog jezika), 6 električara ili elektrotehničara u proizvodnji sa satnicom od 12,50 € + dodatak na rad u smjenama (dobro znanje njemačkog obavezno), CNC  operatere uz satnicu od 13,50 €  + dodatak na rad u smjenama i bolje znanje njemačkog jezika, 12 stolara satnica uz satnicu 12,50 € (+ za rad u smjenama), 7 pomoćnih stolara uz satnicu od 10,50 € + dodatak na rad u smjenama, 5 pomoćnika za rad u PVC stolariji uz početnu satnicu od 10,50 € (+ za rad u smjenama), 9 pomoćnika za sušenje gotove kože (u bavarskoj kožari za luksuzna vozila kod Ulma) uz početnu satnicu 8,80 -9,60 €, te 9 pomoćnika za različite ručne poslove i početnu satnicu 8,80 € i dodatak za rad u smjenama.

Zainteresirani za zapošljavanje u Njemačkoj preko tvrtke NOVAjob (Imre Nagya 18) treba da ispune pristupnicu koju možete naći ovdje ili da pregledaju cijeli njihov web ovdje. Za informativne razgovore o zapošljavanju možete se najaviti ili ih kontaktirati radnim danom od 8 do 15 sati na 095/702-1405 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4055991

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci