Baranja Medija | vijesti o Baranji

Srpanj i kolovoz obogaćeni raznolikim zabavnim, sportskim i kulturnim događanjima u našem gradu

Uspješno završilo još jedno "Belomanastirsko ljeto mladih"!

BELI MANASTIR - Belomanastirsko ljeto mladih 2015. koje je organizirao Savjet mladih Grada Belog Manastira, u suradnji s Gradom Belim Manastirom, udrugama i ustanovama s područja grada, počelo je 26. srpnja, i službeno je završilo 21. kolovoza prikazivanjem filma u kinu na otvorenom.

U raznovrsnom programu i ovoga ljeta Belomanastircima je bilo ponuđeno pregršt zanimljivih događanja kao i prilika da provedu kvalitetno i sadržajno ljeto. Kako ističu organizatori, cilj nije bio samo obogatiti sadržaje grada, nego  uključivanje mladih u život zajednice i poticanje mladih na aktivnost i samoorganiziranje.

- Naime, svi primjećujemo da se mladi danas zabavljaju zatvoreni u svojim kućama, provodeći sve više vremena na internetu, zanemarujući druženja, sportske aktivnosti i igru s prijateljima u prirodi. Baš iz tog razloga, aktivnosti su bile bazirane više na sadržajima u kojima su sudjelovali i sami posjetitelji. U organizaciju pojedinih aktivnosti, uključivana je mladež koja je svojim angažmanom puno doprinijela, od postavljanja terena za igru do samog provođenja zamišljenog sadržaja., kazao je predsjednik Savjeta mladih Grada Belog Manastira Robert Kožić. 

Kroz sadržaje koje je Belomanastirsko ljeto nudilo, zadovoljavajući broj mladih sudjelovao je u raznim sportskim aktivnostima poput turnira u basketu, odbojci na pijesku, malom nogometu na pijesku, te natjecanja u igrama na vodi. Nadalje, osim sportskih sadržaja, građani su također imali priliku posjetiti 5. Reviju filmova podunavskih zemalja, izložbu pod nazivom "Stripovi u hladu", kao i pogledati film u kinu na otvorenom.

Iz Savjeta mladih poručuju svima koji imaju ideje ili bi htjeli nešto organizirati, da su uvijek voljni saslušati i pripomoći u organizaciji istog, naglašavajući, kako samo jedan pojedinac može napraviti puno za zajednicu, a što bi tek bilo, kad bi bilo više takvih pojedinaca!

"Ovim putem, zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji manifestacije Belomanastirsko ljeto mladih 2015., a za poseban doprinos ističemo Grad Beli Manastir, TZ Baranja, Zajednica šporstkih udruga BM, Nogometno središte BM, Društvo naša djeca, udruga PGDI, MG Oaza BM, KK Beli Manastir, Foto kino klub Baranja film, ŠRP Skok klub, Streljačka udruga Mars, ŽOK Baranja, Gradska knjižnica BM, SRC Bazeni, Radio Baranja, Radio Banska kosa, portali BaranjaMedija.hr i Baranja info., rekao je predsjednik Kožić.

- Osobno sam zadovoljan odazivom mladih na organizirane aktivnosti tijekom ljeta, i vjerujem da će slijedeće godine biti još masovnije i bolje. Stoga, pozivam sve mlade, pa i one malo starije, pokrenimo se! Osim što će naša zajednica biti bolje mjesto za život, time razvijamo i naše potencijale, što će nas izgraditi u sposobne ljude pune samopouzdanja." - istaknuo je Robert Kožić.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4058638

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci