Baranja Medija | vijesti o Baranji

Prvenstvo i Završnica KUP-a Hrvatske u gimnastici

Dvodnevni sportski spektakl u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - U organizaciji Hrvatskog gimnastičkog saveza i Gimnastičkog društva Beli Manastir, 8. i 9. studenog (subota i nedjelja), u belomanastirskoj Sportskoj dvorani održat će se Državno prvenstvo Hrvatske i Završnica KUP-a Hrvatske u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici. Na ovom natjecanju sudjelovati će oko 50 gimnastičkih klubova sa više od 350 natjecatelja.

Već prvog dana (subota), natjecanje počinje u 9 sati. U A i B programu sudjeluju mlađi kadeti i kadetkinje, dok će se u B programu natjecati kadeti, juniori i seniori (muška i ženska gimnastika).

Drugog dana (nedjelja) u C programu natjecanje počinje već u 8 i 30 sati a sudjeluju mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori (muška i ženska gimnastika).

Na ovom natjecanju sudjeluju i članovi Gimnastičkog društva Beli Manastir i to mlađe kadetkinje u B programu: Mirna Kučera, Nika Jakopec, Nela Vargek, Nikolina Novak i Ana Balaban.

U C programu sudjeluje Darko Tomašević u konkurenciji kadeta i Petar Čutoraš u konkurenciji juniora. U konkurenciji seniora na C programu za GM Beli Manastir natjecat će se Mateja Dodlek i Dijana Tomašević.

Ovo veoma zahtjevno natjecanje koje je veliko priznanje ne samo Gradu Belom Manastiru nego i Gimnastičkom društvu Beli Manastir, ne bi bilo moguće održati bez pomoći Županije Osječko-baranjske, Hrvatskog gimnastičkog saveza, Grada Belog Manastira te preostalih baranjskih donatora. Kako Baranjci nemaju prilike da često gledaju ponajbolje hrvatske gimnastičare te gimnastičarke, ljubitelji sporta pozivaju se da u što većem broju dođu pogledati umijeća sportaša to tim prije jer je ulaz besplatan.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4120958

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci