Baranja Medija | vijesti o Baranji

BATINSKI BIKER'S WEEKEND

Zeleni otok ugostio tisuće bikera

Posjetitelji su mogli uživati u akrobatskoj vožnji dvojice “motoumjetnika”.

Goran Bare na moto susretima na Zelenom otokuBATINA-Slijevali su se bikeri iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva još od sredine proteklog tjedna prema Batini gdje je u organizaciji mjesnog MC Island Pirates organiziran 12. po redu batinski Biker's weekend.

Na Zelenom otoku, jedinom baranjskom izletištu i vikend-naselju na samoj dunavskoj obali, podignut je kamp gdje su brojni ljubitelji velikih brzina i adrenalinskih uzbuđenja uživali u samo za motorijade karakterističnim sadržajima, čiji su vrhunac bili koncerti brojnih bendova. Cijelim je područjem dominirao ogromni šator te u neposrednoj blizini postavljena pozornica, na kojoj su se tijekom dva dana mijenjali Crossfire, Mr. Slave, Raw spirit, Mentalbomb, Bronx caffe band, Pull over, The Garden, Krle i inspektori, The Bad taste, Nihil chips band, Garage in july, Bled leid i Jukebox band. Kulminacija je svakako uslijedila kada su se na pozornicu popeli Goran Bare i Majke koji su oduševili brojne bikere i ostale goste.

I dok je četvrtak prošao u znaku okupljanja, petak je već bio “nabrijaniji” zahvaljujući brzim ritmovima. Uoči subotnjeg večernjeg tuluma zelenootočki gusari organizirali su brojna natjecanja, poput onog u penjanju na gajbe ili natjecanja za najglasniji motor. Oko 17 sati krenulo se put mirkovačkog poljoprivrednog aerodroma na čijoj je pisti održan Stunt riding show. Od lude akrobatske vožnje dvojice “motoumjetnika” ledila se krv u žilama, a kako je biti s njima “u sedlu”, okusilo je nekoliko hrabrih dama. Nakon jednosatnog programa svi su se vratili u Batinu i tulum do sitnih sati mogao je početi.

- Zadovoljni smo odzivom koji je bio na prošlogodišnjoj razini. Nismo brojali, ali na susret je stiglo sigurno približno dvije tisuće bikera iz raznih dijelova Hrvatske i inozemstva - tvrde u MC Island pirates, naglašavajući kako većih problema nije bilo, premda se u nekoliko dana popilo na hektolitre Osječkog piva.

Valja napomenuti kako je tijekom Biker's weekenda prikupljana i humanitarna pomoć za teško oboljelu mladu djevojku Biljanu Smolčić koja je i sama bila sudionik brojnih sličnih druženja.

Ivica GETTO

Izvor: www.glas-slavonije.hr

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088316

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci