Baranja Medija | vijesti o Baranji

Baranjska nogometna liga

Columbus 2005 prvak

Pobjedom od 8:0 nad posljednjeplasiranim Zmajem iz Zmajevca u Suzi, Columbus 2005 je kolo prije kraja osvojio prvo mjesto, kojim je izborio ulazak u II ŽNL Beli Manastir.

Iako je u posljednjem kolu slobodan, pet bodova prednosti u odnosu na Vardarac i Ribar iz Kopačeva je dovoljno da ni pobjede u posljednjem kolu ova dva pratitelja ne mogu izmijeniti sam vrh tablice Baranjske nogometne lige.

Zato će veoma zanimljiva biti utrka za drugu poziciju, koja će biti važna, samo ukoliko Čeminačka Mladost uspije u kvalifikacijama za I ŽNL Osječko-baranjsku. Samo u tom slučaju drugoplasirana momčad Baranjske nogometne lige igrat će kvalifikacije za II ŽNL Beli Manastir, protiv posljednjeplasirane ekipe Luga.

Vardarac i Ribar u ovom kolu ostvarili su sigurne pobjede. Vardarac je kod kuće pobijedio Slogu iz Gajića sa 6:0, dok je Ribar u Mirkovcu pobijedio Radnički sa 4:0.

Kako je Ribar iz Kopačeva u jesenskom dijelu pobijedio Vardarac 3:0, a u proljetnom Vardarac je se 3:1 dobio Ribar u Kopačevu, u slučaju pobjede u zadnjem kolu Ribara i Vardarca, u prednosti je Ribar iz Kopačeva.

Kako Lug ima dugovanje prema nogometnom središtu Beli Manastir, u slučaju nepodmirenja obaveza eventualnih kvalifikacija neće biti, već drugoplasirana ekipa direktno ulazi u II ŽNL Beli Manastir, jer je ekipa Luga do daljnjeg suspendirana do podmirenja potraživanja.

Napredak je u Batini sa 6:0 pobijedio Šampiona iz Šumarine, dok je Croatia iz Branjin Vrha sa 6:2 u Torjancima pobijedila Graničar.

Radnik iz Novog Bezdana je u gostima iznenadio Luč pobjedom od 2:1.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4086410

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci