Baranja Medija | vijesti o Baranji

Po 15. put se motoristi iz regije okupljaju na Zelenom otoku

Motorijada na Zelenom otoku uz grmljavinu motora i žestoku svirku

BATINA – Svake godine početkom kolovoza na batinskom Zelenom Otoku okupe se motoristi iz većeg djela Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Mađarske. Mnogi zaljubljenici u motore te dane provedu u Batini i organizirano postave šator kako bi gledali jednu od najvećih zabava sa motorima u ovom dijelu regije. Tako će i ove godine, od 6. pa sve do 9. kolovoza trajati 15. po redu motorijada u organizaciji moto kluba “Island Pirates MC”.

Opširnije...

Četiri ekipe zaigrat će na turniru

Memorijalni turnir "Ivica Vlahović" u Grabovcu

GRABOVAC - Za sve ljubitelje nogometa, HNK "Grabovac" na svom igralištu organizira Memorijalni turnir "Ivica Vlahović", u utorak 4. kolovoza. Polaganje vijenaca i odavanje počasti za sve poginule, preminule i nestale hrvatske branitelje je u 17 sati na groblju u Grabovcu. Turnir počinje u 18 sati nogometnim susretom između mjesnog HNK "Grabovac" i NK "Radnički" Mirkovac. Nastavlja se u 19 sati utakmicom između NK "Međimurec" Kozarac i NK "Ribar" Kopačevo. Utakmica za treće mjesto igra se u 20 sati, a utakmica za prvo mjesto počinje u 21 sat, nakon koje slijedi dodjela nagrada i pehara.

Gradska knjižnica Beli Manastir i Središnja knjižnice Mađara u RH

Od učlanjenih u belomanastirsku Gradsku knjižnicu, 58 % su djevojčice, djevojke i žene

BELI MANASTIR - Svakog radnog dana i subotom, u Gradskoj knjižnici Beli Manastir, koja je ujedno i Središnja knjižnica  Mađara u Republici Hrvatskoj, mogu se pročitati dnevne novine: Jutarnji list, Večernji list i Glas Slavonije, te tjedne novine na mađarskom, Horvátországi Magyar Napló i Új Magyar Képes Újság. Knjižnica je prošlu godinu završila sa 51.901 jedinicom različite knjižnične građe i  sa 4.937 učlanjenih (1 % su studenti, 9 % učenici, i 90 % su ostali).

Opširnije...

Na dvije utakmice svega dva gola

NK ¨Borac¨ je pobjednik u Karancu

KARANAC - Održao se i drugi dan Memorijalnog turnira ¨Čičak¨ u Karancu na kojem je 2. kolovoza pobjedničko mjesto osvojio NK ¨Borac¨, drugi su domaćini iz NK ¨Polet¨, dok je treće mjesto pripalo NK ¨Baranja-Belju¨. Finalna utakmica između NK ¨Poleta¨ i NK ¨Borca¨ bila je vrlo dinamična sa napetim tempom uz dosta neizvjesnosti do samoga kraja, jer ni je jedna ekipa nije uspjela nadvladati protivnika u njegovom prostoru.

Opširnije...

Za ovo ljeto pripremljen je raznolik sadržaj

Belomanastirsko ljeto mladih 2015

BELI MANASTIR - Ovogodišnje Belomanastirsko ljeto mladih, treće po redu, u svom bogatom i raznolikom programu donosi nam Reviju filmova podunavskih zemalja, koja će se od 5. do 12. kolovoza u organizaciji Foto-kino kluba ¨Baranja-film¨ održavati na čak tri lokacije, u dvorani Mikro kina, u predvorju gradskog kinematografa i u Mađarskoj kući (Augusta Cesarca 16).

Opširnije...

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
1225483

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Motorijada na Zelenom otoku uz grmljavin…

03-08-2015 Događanja

Motorijada na Zelenom otoku uz grmljavinu motora i žestoku svirku

BATINA – Svake godine početkom kolovoza na batinskom Zelenom Otoku okupe se motoristi iz većeg djela Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Mađarske. Mnogi zaljubljenici u motore te dane provedu...

Read more

Memorijalni turnir "Ivica Vlahović…

03-08-2015 Događanja

Memorijalni turnir "Ivica Vlahović" u Grabovcu

GRABOVAC - Za sve ljubitelje nogometa, HNK "Grabovac" na svom igralištu organizira Memorijalni turnir "Ivica Vlahović", u utorak 4. kolovoza. Polaganje vijenaca i odavanje počasti za sve poginule, preminule i...

Read more

NK ¨Borac¨ je pobjednik u Karancu

03-08-2015 Događanja

NK ¨Borac¨ je pobjednik u Karancu

KARANAC - Održao se i drugi dan Memorijalnog turnira ¨Čičak¨ u Karancu na kojem je 2. kolovoza pobjedničko mjesto osvojio NK ¨Borac¨, drugi su domaćini iz NK ¨Polet¨, dok je...

Read more
Cisto d.o.o

Povezani Članci