Baranja Medija | vijesti o Baranji

Streljačka udruga "Mars"

Sutra počinje 8. međunarodni turnir u streljaštvu "Sv. Martin"

BELI MANASTIR - U organizaciji Streljačke udruge Mars povodom Dana Grada Belog Manastira, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Grada Belog Manastira i Općine Kneževi Vinogradi, od 14. do 16. studenog održat će se osmi međunarodni turnir u streljaštvu "Sv. Martin".  

Opširnije...

BELI MANASTIR:

Izvučeni parovi prvog kola nogometnog Kupa Baranje 2015.

U prostorijama Nogometnog središta Beli Manastir izvučeni su parovi prvog kola nogometnog Kupa Baranje za 2015. godinu. Nakon što su određene dvije jakosne skupine klubova koji su se prijavili za Kup Baranje, pristupilo se izvlačenju parova.

Opširnije...

Civilni centar Deák Ferenc Lug

Ovaj vikend Paprikafest u Lugu

LUGOvoga vikenda, 10. i 11. listopada povodom Dana sela održat će velika "crvena" manifestacija u Lugu u organizaciji civilnih društava koje djeluju na području sela. Peti Paprikafest započet će sutra promocijom knjige Valentina Dankoša nakon kojeg će u 16 sati u Mađarskoj kući biti održan okrugli stol o začinskoj paprici. Svi zainteresirani za učenje tradicionalnih mađarskih plesova mogu doći u Mađarsku kuću bez prethodne najave u 19 i 30 gdje će ih iskusni plesači naučiti pokojem plesnom koraku. Malo kasnije, u 21 i 30, svi gosti festivala pozvani su na isto mjesto na party.

U subotu manifestacija počinje u 10 sati otvaranjem štandova. U 11 sati je predaja uzoraka paprike i održava se svečano Bogoslužje u Reformiranoj kršćanskoj crkvi. Besplatan ručak za sve posjetitelje, tanjur luškog graha, predviđen je od 11 i 30 do 13 i 30 sati, a nakon toga slijede Paprika Jancsi igre i natjecanja. Čija je paprika najbolja znat će se u 15 sati kada je proglašenje pobjednika, nakon kojeg slijedi kulturni program. Neizostavna  Fišijada 100 kotlića i ove godine održat će se u sklopu Paprikafesta, a okuljanje je u 17 sati kod igrališta.

 

 

 

Prvenstvo i Završnica KUP-a Hrvatske u gimnastici

Dvodnevni sportski spektakl u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - U organizaciji Hrvatskog gimnastičkog saveza i Gimnastičkog društva Beli Manastir, 8. i 9. studenog (subota i nedjelja), u belomanastirskoj Sportskoj dvorani održat će se Državno prvenstvo Hrvatske i Završnica KUP-a Hrvatske u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici. Na ovom natjecanju sudjelovati će oko 50 gimnastičkih klubova sa više od 350 natjecatelja.

Opširnije...

Dani gospodarstva i kulture Mađara u Republici Hrvatskoj

Dva dana do Vinskog maratona!

ZMAJEVAC – U sklopu obilježavanja Dana gospodarstva i kulture Mađara u Republici Hrvatskoj i povodom obilježavanja Dana sela u organizaciji Saveza mađarskih udruga, u subotu 4. listopada, održat će se jedna od najpoznatijih manifestacija na području Baranje - Vinski maraton u Zmajevcu. Ove godine organizatori očekuju oko 1.ooo natjecatelja!

Opširnije...

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Sutra počinje 8. međunarodni turnir u st…

13-11-2014 Događanja

Sutra počinje 8. međunarodni turnir u streljaštvu "Sv. Martin"

BELI MANASTIR - U organizaciji Streljačke udruge Mars povodom Dana Grada Belog Manastira, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Grada Belog Manastira i Općine Kneževi Vinogradi, od 14....

Read more

Izvučeni parovi prvog kola nogometnog Ku…

13-11-2014 Događanja

Izvučeni parovi prvog kola nogometnog Kupa Baranje 2015.

U prostorijama Nogometnog središta Beli Manastir izvučeni su parovi prvog kola nogometnog Kupa Baranje za 2015. godinu. Nakon što su određene dvije jakosne skupine klubova koji su se prijavili za Kup...

Read more

Dvodnevni sportski spektakl u Belom Mana…

06-11-2014 Događanja

Dvodnevni sportski spektakl u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - U organizaciji Hrvatskog gimnastičkog saveza i Gimnastičkog društva Beli Manastir, 8. i 9. studenog (subota i nedjelja), u belomanastirskoj Sportskoj dvorani održat će se Državno prvenstvo Hrvatske...

Read more
oglašavanje

Povezani Članci