Baranja Medija | vijesti o Baranji

Rotary klub Osijek organizira u Baranji

"Baranjsko kolinje" i humanitarna akcija u Suzi

SUZA – Nastavljajući tradiciju baranjskog običaja svinjokolje, Rotary klub Osijek i Piroš čizma (pansion s restoranom) iz Suze organiziraju 28. studenoga humanitarno-gastronomsko druženje sa natjecanjima. Humanitarni cilj akcije je prikupljanje sredstava za osječku Udrugu obitelji djece s autizmom "Dar", kako bi se kupio aparat za neurofeedback, jer se sada radi terapije u osječkoj bolnici na ovakvom aparatu mora čekati nekoliko mjeseci. Program počinje od 13 sati okupljanjem najavljenih 100-tinjak rotarijanaca iz cijele Hrvatske te gostiju iz Mađarske.

Opširnije...

Centar za kulturu Grada Belog Manastira

Koncert "Gudalo protiv trzalice" u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - Centar za kulturu Grada Belog Manastira u srijedu, 2. prosinca, organizira koncert "Gudalo protiv trzalice" na kojem nastupaju Filip Novosel (tambura) i Tihomir Hojsak (kontrabas). U njihovom glazbenom projektu ''Bow vs Plectrum'' su nastupima u raznim klubovima, festivalima i u nekoliko tv-emisija izvodili svoje kompozicije i jazz obrade poznatih folklornih tema, te tako uspješno spojili zvuk kontrabasa i tambure. Koncert u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Savez mađarskih udruga

XVI. smotra mađarskih zborova u Republici Hrvatskoj

BELI MANASTIR - Savez mađarskih udruga jednom godišnje okupi pjevačke zborove mađarskih kulturno - umjetničkih udruga i društava iz cijele Hrvatske kako bi pokazali svoje umijeće i družili se. Na ovoj smotri, šesnaestoj po redu, nastupit će: Pjevački zbor MKUD-a "Pélmonostor" (Beli Manastir), Pjevački zbor MKUD-a "Kiskőszeg" (Batina), Mješoviti pjevački zbor MKUD-a "Ady Endre" (Korog), Zbor Udruge za očuvanje tradicije i običaja (Stari Jankovci), Pjevački zbor Civilnog Centra "Deak Ferenc" (Lug), Mješoviti pjevački zbor Zajednice Mađara (Vinkovci), Pjevački zbor MKUD-a "József Attila" (Zmajevac), Pjevački zbor Udruge "Rozmaring" (Laslovo), Pjevački zbor MKUD-a "Petöfi Sándor" (Vardarac) i Mješoviti zbor "Nepkör" (Osijek). Smotra mađarskih zborova pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske održat će se 28. studenoga (subota) u belomanastirskoj kinodvorani sa početkom u 16 sati.

Opširnije...

Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Gradska knjižnica Beli Manastir

Završno predavanje "Zagorka i domoljublje"

BELI MANASTIR - Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Gradska knjižnica Beli Manastir u sklopu ciklusa predavanja o Mariji Jurić-Zagorki organiziraju završno predavanje "Zagorka i domoljublje". Predavanje će se održati u srijedu, 2. prosinca, u prostoru Gradske knjižnice, s početkom u 18 sati . Predavačica je Ana-Marija Posavec, a ulaz je slobodan. 

Opširnije...

Crveni križ Darda

Podjela jabuka socijalno ugroženim osobama

DARDA - Crveni križ Darda dijelit će jabuke socijalno ugroženim osobama sa područja Općina Darda i Bilje. Podjela jabuka vršit će se u vremenu od 8 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa  Darda u Ulici svetog Ivana Krstitelja 116a, dok će starim i nemoćnim osobama koje su u stanju socijalne potrebe, jabuke biti dostavljene na kućnu adresu.

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
1590158

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

SP Weather

Partly cloudy

9°C

Beli Manastir

Partly cloudy
Saturday
Mostly sunny
7°C / 11°C
Sunday
Mostly sunny
8°C / 13°C

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

"Baranjsko kolinje" i humanita…

27-11-2015 Događanja

"Baranjsko kolinje" i humanitarna akcija u Suzi

SUZA – Nastavljajući tradiciju baranjskog običaja svinjokolje, Rotary klub Osijek i Piroš čizma (pansion s restoranom) iz Suze organiziraju 28. studenoga humanitarno-gastronomsko druženje sa natjecanjima. Humanitarni cilj akcije je prikupljanje...

Read more

Koncert "Gudalo protiv trzalice…

27-11-2015 Događanja

Koncert "Gudalo protiv trzalice" u Belom Manastiru

BELI MANASTIR - Centar za kulturu Grada Belog Manastira u srijedu, 2. prosinca, organizira koncert "Gudalo protiv trzalice" na kojem nastupaju Filip Novosel (tambura) i Tihomir Hojsak (kontrabas). U njihovom...

Read more

Završno predavanje "Zagorka i domol…

27-11-2015 Događanja

Završno predavanje "Zagorka i domoljublje"

BELI MANASTIR - Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Gradska knjižnica Beli Manastir u sklopu ciklusa predavanja o Mariji Jurić-Zagorki organiziraju završno predavanje "Zagorka i domoljublje". Predavanje će se...

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci