Baranja Medija | vijesti o Baranji

ZŠRU Baranje, ŠRU "Smuđ" Beli Manastir i ŠRU "Bjelica" Mece

Godišnje skupštine i obilježavanje obljetnica ribolovnih udruga Baranje

BELI MANASTIR / MECE / BILJE - ŠRU "Smuđ" iz Belog Manastira održat će Godišnju skupštinu 13. veljače u 17 sati, u prostorijama belomanastirskog Lovačkog doma. Također u 17 sati, 13. veljače, Godišnju skupštinu i obilježavanje 60 godina postojanja održati će ŠRU "Bjelica" iz Meca. ZŠRU Baranje obilježava 50 godina postojanja pa će tim povodom 13. veljače biti održana svečana skupština u Domu kulture Bilje u 18.15 sati.

Veterinarska stanica Beli Manastir

Kastracije kućnih ljubimaca po akcijskim cijenama

BELI MANASTIR – Do kraja veljače traje akcija Veterinarske stanice Beli Manastir gdje se kućni ljubimci, psi i mačke, mogu kastrirati po povoljnijim cijenama. Osnovni razlozi zašto je to poželjno napraviti, prema riječima Miroslava Prebega dr. vet. med. su: kontrola populacije (životinju nije potrebno zatvarati u vrijeme tjeranja), zdravstveno stanje (jer djeluje preventivno kod nekih bolesti) i smanjivanje agresije te želje za lutanjem i povremenim dužim ili kraćim odlascima od vlasnika. 

Opširnije...

Aeroklub Osijek i CTK Čeminac

Državno natjecanje letećih modela F1N i F1N-150

ČEMINAC - Prvo ovogodišnje natjecanje letećih modela za kup Republike Hrvatske (od šest) u klasi  F1N i F1N-150, 9. Indoor Open Čeminac 2016. održat će se ove subote, 13. veljače, u sportskoj dvorani Osnovne škole Čeminac. Organizatori iz Aerokluba Osijek i CTK Čeminac osigurali su nagrade za 3 prvoplasirana u kategorijama (+ kategorija osnovne + juniori i ukupni rezultat +  nagrade iznenađenja). Prema prijavama do jučer, 12. veljače (www.aeromodelarstvo.net ), za natjecanje u F1N prijavila su se 22 natjecatelja, a 28 za kategoriju F1N-150. Otvorenje natjecanja je u 8.30 sati, prijave su do 9, kada i počinje glavni dio koji će trajati sve do pauze za ručak (za sve sudionike) od 13 do 14 sati. Pokrovitelj natjecanja za koje se očekuje završetak u popodnevnim satima je Općina Čeminac i OŠ Čeminac.

Dan zaljubljenih u Baranji

Ponuda baranjskih ugostitelja za Valentinovo

BELI MANASTIR - Pred nama je Valentinovo, dan kojim se obilježava osjećaj ljubavi prema dragim osobama s kojima želimo ugodan provod, uz poneki poklon kao simbol ljubavi na romantičnoj večeri u dvoje, na koncertu ili romantičnoj komediji u kinu. Donosimo Vam ponudu nekoliko ugostitelja u Baranji, koja će vam pomoći izabrati gdje s voljenom osobom provesti Dan zaljubljenih. 

Opširnije...

Dječji vrtić "Ivančica", Čeminac

Čeminački dječji vrtić upisuje u predškolu

ČEMINAC – Dječji vrtić "Ivančica" iz Čeminca početkom idućeg tjedna od 15. veljače vrši upise djece sve do 27. veljače u predškolski minimum za svu djecu sa područja Općine Čeminac (Čeminac, Grabovac, Kozarac, Mitrovac i Novi Čeminac) koja nisu obuhvaćena programom predškolskog odgoja. Na općinskom području godišnje se rodi 30-ak djece, a osim matičnog vrtića u Čemincu, rade još i područni u Kozarcu i Grabovcu. Roditelji mogu osobno prijaviti djecu za predškolu u DV "Ivančica",  Ulica Ljudevita Gaja 2, svakog radnog dana od 8 do 14 sati, a više informacija saznati na tel. 031-756-161 (ili mob.: 099-232-15-89) te na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
1821245

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Godišnje skupštine i obilježavanje oblje…

13-02-2016 Događanja

Godišnje skupštine i obilježavanje obljetnica ribolovnih udruga Baranje

BELI MANASTIR / MECE / BILJE - ŠRU "Smuđ" iz Belog Manastira održat će Godišnju skupštinu 13. veljače u 17 sati, u prostorijama belomanastirskog Lovačkog doma. Također u 17 sati,...

Read more

Kastracije kućnih ljubimaca po akcijskim…

13-02-2016 Događanja

Kastracije kućnih ljubimaca po akcijskim cijenama

BELI MANASTIR – Do kraja veljače traje akcija Veterinarske stanice Beli Manastir gdje se kućni ljubimci, psi i mačke, mogu kastrirati po povoljnijim cijenama. Osnovni razlozi zašto je to poželjno...

Read more

Ponuda baranjskih ugostitelja za Valenti…

12-02-2016 Događanja

Ponuda baranjskih ugostitelja za Valentinovo

BELI MANASTIR - Pred nama je Valentinovo, dan kojim se obilježava osjećaj ljubavi prema dragim osobama s kojima želimo ugodan provod, uz poneki poklon kao simbol ljubavi na romantičnoj večeri...

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci