Baranja Medija | vijesti o Baranji

Turistička zajednica Baranje

Sutra počinje „Jesen u Baranji“

BELI MANASTIR - Turistička zajednica Baranje i Grad Beli Manastir pozivaju sve sugrađane, Baranjke i Baranjce kao i goste iz drugih krajeva da se pridruže u proslavi početka jeseni. Tradicionalna manifestacija „Jesen u Baranji“ održat će se u subotu 20. i u nedjelju 21. rujna te petak 26. i u subotu 27. rujna u Belom Manastiru.

Opširnije...

Općina Bilje

Posjetite Ribarske dane u Kopačevu

KOPAČEVO – Ovog vikenda u organizaciji Općine Bilje već 16-ti put za redom održat će se tradicionalni Ribarski dani u Kopačevu. Svečano otvaranje manifestacije održat će se u subotu, 20. rujna, s početkom u 14 sati nakon čega slijedi bogat kulturni i zabavni program. Nedjelja je rezervirana za veliko natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša.

Opširnije...

Općinsko društvo Crvenog križa Darda

Školu plivanja pohađalo je 33 djece

DARDA - Općinsko društvo Crvenog križa Darda u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem i Športskim objektima d.o.o. Osijek, provodio je školu plivanja za male neplivače uzrasta od osam do dvanaest godina. Škola plivanja je za sve sudionike bila u potpunosti besplatna.

Opširnije...

Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I.

Novi socijalni projekt Udruge P.G.D.I. prošao na natječaju

BELI MANASTIR - Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. se u kolovozu javila na natječaj za male projekte kojega je raspisala mreža IRIS.  Od ukupno 43 prijavljena projekta od strane udruga koje se bave socijalnim uslugama iz Bosne, Crne Gore, Srbije, Kosova i Hrvatske odobren je 21 projekt. Među odobrenima je i projekt Udruge P.G.D.I. pod nazivom Sunčica – podrška razvoju socijalnih usluga za udomljenu i socijalno ugroženu djecu i mlade te udomitelje.

Opširnije...

Orjentacijski klub "Sova"

Još danas i sutra traju prijave za Surduk trek Baranja

KARANAC - Članovi Orjentacijskog kluba “Sova” iz Šećerane dana 23. kolovoza 2014. godine na području Banske kose, tzv. Baranjske planine organizirati će tradicionalnu III međunarodonu treking i utrku brdskim biciklima, pod nazivom Surduk trek Baranja. Utrkom se želi promovirati Baranja kao novi i neiskorišteni prostor i prirodni resurs za bavljenje tim sportom i rekreacijom.

Opširnije...

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Sutra počinje „Jesen u Baranji“

19-09-2014 Događanja

Sutra počinje „Jesen u Baranji“

BELI MANASTIR - Turistička zajednica Baranje i Grad Beli Manastir pozivaju sve sugrađane, Baranjke i Baranjce kao i goste iz drugih krajeva da se pridruže u proslavi početka jeseni. Tradicionalna...

Read more

Posjetite Ribarske dane u Kopačevu

17-09-2014 Događanja

Posjetite Ribarske dane u Kopačevu

KOPAČEVO – Ovog vikenda u organizaciji Općine Bilje već 16-ti put za redom održat će se tradicionalni Ribarski dani u Kopačevu. Svečano otvaranje manifestacije održat će se u subotu, 20....

Read more

Novi socijalni projekt Udruge P.G.D.I. p…

11-09-2014 Događanja

Novi socijalni projekt Udruge P.G.D.I. prošao na natječaju

BELI MANASTIR - Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. se u kolovozu javila na natječaj za male projekte kojega je raspisala mreža IRIS.  Od ukupno 43 prijavljena projekta od...

Read more
oglašavanje

Povezani Članci