Baranja Medija | vijesti o Baranji

Udruga vinogradara i vinara "Martinovo brdo" organizira

"Pudarine" po šesti put u Gajiću

GAJIĆ - Udruga vinogradara i vinara "Martinovo brdo" iz Gajića organizira 6. rujna (nedjelja) kulturno – turističku manifestaciju "Pudarina". Manifestacija u etno selu Gajiću počinje od 13 sati na vinskoj destinaciji "Bunarić dol", gdje će se prikazivati običaji čuvanja grožđa prije berbe i održavati međunarodna likovna kolonija. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji nastupat će: KUD "A. E. Miroljub" iz Veliškovaca, Gata i Tiborjanaca, HT "Biseri" iz Szajka (Republika Mađarska), mjesni KUD "Seljačka sloga", pjevačka skupina "Pajdaši" iz Bocanjevaca i TS "Sokoli" iz Gajića. 

Opširnije...

U Domu kulture Petlovac

Besplatni zumba fitness

PETLOVAC – Pozivaju se svi oni koji su se ulijenili i tjelesno zapustili, ali i oni koji uživaju u plesu ili žele to naučiti, da će se u srijedu, 2. rujna, održati zumba fitness u Domu kulture Petlovac.  Besplatni promotivni trening vodit će licencirani zumba fitness instruktor Antonio Domba u vremenu od 19 do 20 sati.

Prijaviti se može već od srijede

Počinje škola gimnastike

BELI MANASTIR - Gimnastičko društvo Beli Manastir poziva sve     zainteresirane da se prijave u školu gimnastike koja će se održavati u belomanastirskoj Nastavno sportskoj dvorani. Tamo se možete i prijaviti već od srijede  (02.09.) u vremenu između 17.30 i 18.30 sati. Svi dosadašnji članovi od toga datuma počinju sa redovnim  treninzima koji će počinjati u 18 sati, a za natjecatelje je raspored treniranja ostao isti. Više o svemu možete saznati na 091/947-1067.  

Doplatak se isplaćuje u punom ili smanjenom iznosu

Tko ima pravo na doplatak za pomoć i njegu ?

BELI MANASTIR - Doplatak za pomoć i njegu je novčana potpora namijenjena osobi koja ne može sama udovoljiti osnovnim životnim potrebama pa joj je potrebna pomoć i njega druge osobe u organiziranju prehrane, pripremi i uzimanju obroka, nabavci namirnica, čišćenju i pospremanju stana, oblačenju i svlačenju, održavanju osobne higijene, kao i obavljanju drugih osnovnih životnih potreba i obavljanju drugih osnovnih životnih potreba.

Opširnije...

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Baranjski leptirići"

Humanitarni nogometni turnir "Djeca za djecu"

BELI MANASTIR - Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Baranjski leptirići" organizira humanitarni nogometni turnir "Djeca za djecu" koji će se se održati u srijedu, 2. rujna u 17 sati na Gradskom stadionu u Belom Manastiru. Na turniru će nastupiti početnici iz Branjinog Vrha, Šumarine i dvije početničke ekipe iz Šnk Baranja Belje. U prodaji će biti ulaznice po cijeni od 10 kuna, a svima će biti omogućeno da daju i više kako bi pomogli rad ove humanitarne Udruge.

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
1299263

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

"Pudarine" po šesti put u Gaji…

01-09-2015 Događanja

"Pudarine" po šesti put u Gajiću

GAJIĆ - Udruga vinogradara i vinara "Martinovo brdo" iz Gajića organizira 6. rujna (nedjelja) kulturno – turističku manifestaciju "Pudarina". Manifestacija u etno selu Gajiću počinje od 13 sati na vinskoj destinaciji...

Read more

Besplatni zumba fitness

01-09-2015 Događanja

Besplatni zumba fitness

PETLOVAC – Pozivaju se svi oni koji su se ulijenili i tjelesno zapustili, ali i oni koji uživaju u plesu ili žele to naučiti, da će se u srijedu, 2....

Read more

Tko ima pravo na doplatak za pomoć i nje…

01-09-2015 Događanja

Tko ima pravo na doplatak za pomoć i njegu ?

BELI MANASTIR - Doplatak za pomoć i njegu je novčana potpora namijenjena osobi koja ne može sama udovoljiti osnovnim životnim potrebama pa joj je potrebna pomoć i njega druge osobe...

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci