Baranja Medija | vijesti o Baranji

Dragim čitateljicama i čitateljima

Sretan Uskrs onima koji slave

Centar tehničke kulture Čeminac i ZTK OBŽ

Modelarska liga osnovnih škola iz Čeminca, Darde i Jagodnjaka

ČEMINAC - Mladi tehničari i učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola iz Čeminca, Darde i Jagodnjaka okupit će se u srijedu, 4. svibnja, na 1. kolu školskog natjecanja u izradi modela, koje će početi u 13 sati u OŠ Čeminac. Ova Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika, a svaku ekipu čine 2 učenika. Organizatori su ograničili broj sudionika na 60 učenika (30 ekipa), a prve tri ekipe sa ovog školskog  natjecanja plasirat će se u 2. županijsko kolo natjecanja.  

Foto-kino klub "Baranja-film", Beli Manastir

Mađarski film subotom: "Légy jó mindhalálig" (Budite dobri do smrti)

BELI MANASTIR – Foto-kino klub "Baranja-film" u suradnji sa budimpeštanskom Manda-om, mađarskim nacionalnim digitalnim arhivom i filmskim institutom organizira projekcije originalnih filmova na mađarskom jeziku (filmovi nisu titlovani na hrvatski). Ove subote, 30. svibnja, publika može pogledati "Légy jó mindhalálig" (Budite dobri do smrti) redatelja Ranódya Laszla, nastalog 1960. godine prema romanu Móricza Zsigmonda. U ovoj filmskoj priči trajanja 96 minuta glume: Mari Törőcsik, Josip Bihari i Francis Bessenyei. Film pogledajte u subotu, 30. travnja, u Mikro-kinu Foto-kino kluba "Baranja-film" (Trg slobode 16a) s početkom u 20 sati i slobodnim ulazom.  

Savjetodavna služba i Općina Bilje

Učenje o upotrebi pesticida za poljoprivrednike Bilja i okolice

BILJE - Savjetodavna služba u suradnji s Općinom Bilje organizira Izobrazbu o održivoj uporabi pesticida za poljoprivrednike s područja općine Bilje, koja će se održati od 9. svibnja (ponedjeljak) do 11. svibnja (srijeda) u Domu kulture Bilje s početkom u 17 sati. Poljoprivrednici koji su se prijavili na izobrazbu o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida, trebaju sa sobom ponijeti kopiju diplome ili radne knjižice te kopiju osobne iskaznice. Dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Općine Bilje.

Kup NS Beli Manastir 2016.

Četvrtfinale odigrano, a NK "Šokadija" odustala od natjecanja

BARANJA – Nakon igranja tri utakmice četvrtfinala Kupa NS Beli Manastir 2016. znaju se i rezultati, pa je tako u Mecama HNK "Radnički" pobijedio ŠNK "Polet" sa  4:2. U Kneževu je NK "Belje" savladalo čeminački NK "Mladost" sa 3:2, dok je na gradskom belomanastirskom stadionu bilo zanimljivo između NK "Baranja-Belja" i NK "Vardarac", gdje su domaćini pobijedili sa 4:0. Najavljena utakmica u Duboševici između NK "Šokadija" i NK "Borac" nije odigrana, jer je "Šokadija" odustala od natjecanja. Polufinale će se igrati u srijedu, 4. svibnja, kada će u Mecama zaigrati HNK "Radnički" i NK "Baranja-Belje" u 17 sati. Druga polufinalna utakmica, igrat će se u Kneževu između NK "Belja" i NK "Borac" neki drugi dan po dogovoru, jer 4. svibnja NK "Borac" igra u županijskom Kupu protiv NK "Croatia" (Đakovo). 

Potkategorije

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
2035267

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Modelarska liga osnovnih škola iz Čeminc…

01-05-2016 Događanja

Modelarska liga osnovnih škola iz Čeminca, Darde i Jagodnjaka

ČEMINAC - Mladi tehničari i učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola iz Čeminca, Darde i Jagodnjaka okupit će se u srijedu, 4. svibnja, na 1. kolu školskog natjecanja...

Read more

Učenje o upotrebi pesticida za poljopriv…

30-04-2016 Događanja

Učenje o upotrebi pesticida za poljoprivrednike Bilja i okolice

BILJE - Savjetodavna služba u suradnji s Općinom Bilje organizira Izobrazbu o održivoj uporabi pesticida za poljoprivrednike s područja općine Bilje, koja će se održati od 9. svibnja (ponedjeljak) do...

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci