Baranja Medija | vijesti o Baranji

Društvo osoba s invaliditetom „Baranjsko srce“

Nakon Izvještajne skupštine Božićni domjenak

BELI MANASTIR - Društvo osoba s invaliditetom „Baranjsko srce“ iz Belog Manastira održalo je 11. po redu Izvještajnu skupštinu u četvrtak 19. prosinca u prostorijama udruge. Nakon skupštine, 39 članova udruge i njihovi gosti uz pjesmu i zakusku proslavili su zajedno nadolazeće božićne blagdane prigodnim božićnim domjenkom.

Skupšina je po prvi puta održana u prostoru udruge, a ne u Staračkom domu. Predsjednik udruge Josip Mezga nakon pozdrava svim prisutnima službeno je otvorio skupštinu, a nakon njega riječ je preuzeo tajnik udruge Zvonko Andročec koji je prije iznošenja izvještaja zamolio prisutne da minutom šutnje odaju počast svojim preminulim članovima. Upravni odbor predložio je članove Radnog predsjedništva, kojeg su članovi udruge jednoglasno prihvatili. Sanja Kovačić ja izabrana za zapisničara, dok su Vera Salai i Stjepan Petric izabrani za ovjerovitelje. Iznos godišnje članarine ostaje nepromjenjen, a iznosi 50 kn. Sva izvješća su jednoglasno usvojena, a članovi su dobili besplatno glasilo „Naš glas“ u kojem mogu i pročitati financijsko izvješće za 2012. godinu te ostala izvješća za navedenu godinu iznesena na skupštini 19. prosinca 2013. godine.

- Staro vodstvo udruge, odnosno članovi Upravnog i Nadzornog odbora, na žalost zbog pogoršanog zdravstvenog stanja (koje uzrokuje njihov invaliditet) neće biti više u mogućnosti voditi udrugu, te će se po isteku mandata morati izabrati novo vodstvo udruge., rekao je tajnik udruge Zvonko Andročec.

Kontakt policajac udruge koji uvijek podupire rad udruge na svim aktivnostima (ne samo terenskim) redovita je osoba na svakoj skupštini. Dalibor Jelić, djelatnik belomanastirske policijske postaje, ni ovoga puta nije izostao sa skupštine.

Po završetku službenog djela sastanka, članovi udruge zajedno sa svojim gostima počastili su slasticama koje su sami pripremili, te nastavili druženje uz pjesmu i glazbu Adama Požgaina koji je svirao harmoniku. Domjenak naravno nije prošao bez nastupa članova. Moneta Barukčić i Ljuba Juračić, na veliko oduševljenje prisutnih izvele su recitacije. Sve je završilo lijepim i iskrenim čestitkama povodom nadolazećih blagdana i podjelom poklona. Osječka tvrtka Grafika d.o.o. članovima udruge je donirala kalendare, a za paketiće su se se pobrinule neke političke stranke. Bilo je i međusobnog darivanja među članovima, tako da je bilo još lijepih poklona.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4121134

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci