Baranja Medija | vijesti o Baranji

Udruga roditelja i djece „Pčelice“

Članovi ukazali ponovno povjerenje predsjednici

BELI MANASTIR - U belomanastirskoj Velikoj vijećnici u srijedu 11. prosinca 2013. godine održana je izborna i redovna Skupština Udruge roditelja i djece „Pčelice“ iz Belog Manastira.

Udruga broji 26 djece i 35 odraslih članova. Uz brojne aktivnosti, udruga održava svaki drugi mjesec sjednice Upravnog odbora, a sve donesene odluke unose u zapisnik. Krajem svake kalendarske godine održavaju izbornu i redovnu sjednicu. Na sjednici održanoj 11. prosinca usvajali su i razgovarali o 14 točaka dnevnog reda. Za novu predsjednicu jednoglasno je izabrana Zvezdana Blagojević, koja je bila i dosadašnja predsjednica, a mjesto predsjednice Upravnog odbora Ljubice Stanković također ostaje nepromijenjeno. S nekoliko prigodnih riječi zahvalile su se na ponovnom ukazanom povjerenju od strane članova udruge. Jednoglasno su usvojena sva izvješća i prijedlozi izneseni na sastanku, a svi prisutni su dobili priliku da kažu svoje mišljenje ili prijedloge o daljnjem radu „Pčelica“.

-  I sam sam bio prisutan na događanjima „Pčelica“, nemam zamjerki, vidim da je podjela posla dobro organizirana., rekao je zamjenik belomanastirkog gradonačelnika Predrag Stojanović, jedan od članova „Pčelica“.

Predsjednica Zvezdana Blagojević zahvalila se svima koji pomažu rad udruge i pozvala članove obitelji učlanjenih „Pčelica“ (tate, bake, djedovi) da se i oni učlane u udrugu, te je predstavila plan rada za 2014. godinu. Sve dosadašnje aktivnosti će ostati i dalje, samo će se dopunjavati, primjerice više izleta, druženja i gostovanja.

Volonterski centar Osijek ove godine je nagradio dvije članice „Pčelica“, Jelenu Petrović i Željanu Laketu, za volonterski angažman pojedinca. Pored ostalih dobitnika volonterske nagrade, kako saznajemo, Jelena i Željana su jedine Baranjke dobitnice te nagrade ove godine. Njihov angažman, u radu udruge, usmjeren je na organiziranje i održavanje različitih manifestacija i aktivnosti za djecu te kreativnih i edukativnih radionica, uz njegovanje srpskog jezika, kulture i tradicije te stvaranje ugodnog okruženja u kojem podučavaju o toleranciji, strpljenju, nesebičnosti i poštivanju različitosti.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122535

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci