Baranja Medija | vijesti o Baranji

Šahovski klub "Beli Manastir"

Održan šahovski turnir "Prof. Antun Bubalović"

BELI MANASTIR - U subotu, 9. studenog, povodom Dana Grada Belog Manastira, u sportskoj dvorani u Belom Manastiru održan je četvrti tradicionalni memorijalani šahovski turnir „Prof. Antun Bubalović“.

Na turniru je sudjelovalo 18 igrača, članova šahovskih klubova i amatera s područja Baranje. Na samom početku nekoliko uvodnih riječi je rekao tajnik Šahovskog kluba Beli Manastir Stanko Dabić. Naglasio je je da je ovo već tradicionalni turnir koji se organizira u znak sjećanja na pokojnog profesora Antuna Bubalovića. Šahovski klub Beli Manastir je uspio ostati u drugoj ligi uz Šahovski klub „Vinogradar“ iz Kneževih Vinograda. Istakao je zadovoljstvo jer interes za šah na ovom području ipak postoji.

- Rezultat nije bitan, bitno je da se družimo i da to druženje bude festival šaha., istakao je tajnik Stanko Dabić.

Tradicionalni šesti turnir je otvorio gradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš, pozdravio sve prisutne u ime Šahovskog kluba te ispred Grada Belog Manastira.

- Mi ovim okupljanjem dajemo počast počasnome predsjedniku Antunu Bubaloviću, koji je cijeli svoj život posvetio ovoj igri  na crno-bijeloj ploči. Koji nije žalio svoga vremena i novca da se ovaj šport održi., rekao je gradonačelnik Ivan Doboš.

Nakon zanimljivih borbi i odigranih 17. kola poredak na kraju turnira bio je sljedeći: 1.-3. mjesto: FM Mladen Dvornić, ŠK Beli Manastir 16 bodova, FM Želimir Šašvari, ŠK Vinogradar Kneževi Vinogradi 16 bodova,  MK Darko Abramović 16 bodova, 4. mjesto: Miroslav Vukašinec 12 ½ bodova, 5. mjesto: MK Đurić Milan, ŠK Beli Manastir 11 bodova, 6. mjesto: MK Dragutin Tomašić, ŠK Vinogradar, Kneževi Vinogradi 10 ½ bodova.  

Između šest kadeta koji su sudjelovali na turniru proglašeni su najuspješniji: Vukašinec Marko i Vukadinović Dimitrije koji su na kraju, u poretku zauzeli 12. i 13. mjesto. Najuspješnijim igračima podijeljene su simbolične nagrade.

 

                                                                               

 

 

 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4056544

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci