Baranja Medija | vijesti o Baranji

Održana godišnja skupština Policijske udruge branitelja Baranje

Predstavili aktivnosti i prioritete

BILJE - U subotu, 8. lipnja Policijska udruga branitelja Baranje održala je svoju redovnu izvještajnu godišnju skupštinu. Skupština se održala u Domu kulture u Bilju, a nakon uvodnog dijela članovi predsjedništva udruge podnijeli su izvješća o aktivnostima o radu udruge u protekloj godini, realizirane planove, kao i plan aktivnosti i financijsko izvjesce za tekuću godinu.

Rješavanje vlastitog prostora još uvijek je prioritet ove udruge, koji se nalazi u Zlatnoj Gredi, a namjena će mu biti da služi kao Policijski dom. 

Podsjetimo, objekt je udruga dobila na korištenje od Hrvatskih voda na 20 godina s mogućnošću trajnog vlasništva nakon isteka toga roka. Prostor bi služio kao Policijski dom i mjesto okupljanja članova udruge. 

Prostor će se obnoviti sukladno financijskim mogucnostima udruge, a u planu je nakon adaptacije u njemu održavati školu u prirodi za učenike osnovnih škola na temu istina o domovinskom ratu, problemima zlouporabe opojnih droga i njezinoj štetnosti posebice mlađoj populaciji kao i sigurnosti mladih u prometu.

Za te svrhe participirat će se ka sredstvima županije i Ministarstvu branitelja. Osim navedenoga u planu je i iznajmljivanje prostora drugim pravnim i fizičkim osobama zainteresiranim za taj prostor s ciljem samofinanciranja udruge. Većinu radova izvršiti će članovi udruge.

Na skupštini je nazočilo pedesetak članova i 10-tak gostiju predstavnika udruga proisteklih iz domovinskog rata. Odana je počast preminulom članu Karlu Oberlenderu i pružena financijska pomoć njegovoj obitelji. Nakon službenog dijela upriličen je prigodni domjenak. 

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4088347

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci