Baranja Medija | vijesti o Baranji

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa „9 života“

Posjetitelje humanitarnog štanda očekuju vrijedne nagrade

BELI MANASTIR - Ured za Udruga Vlade Republike Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata udruga, od 05. do 07. lipnja 2014. godine. Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa „9 života“ pridružuje se ovoj  manifestaciji čiji je cilj građanima i široj javnosti približiti programe, projekte i aktivnosti koji su od interesa za opće dobro. Humanitarni štand Udruge biti će postavljen u dvorištu Veterinarske stanice Beli Manastir, Osječka 128 u vremenu od 9,00 do 12,00 sati, dana 07. lipnja 2014. godine (subota).

U suradnji sa Veterinarskom stanicom Beli Manastir i Volonterima Skloništa za životinje Veterinarske stanice Beli Manastir, promovirati će rad Udruge dijeljenjem promotivnih materijala, apelirati na vlasnike da ne napuštaju svoje životinje, pružati će posjetiteljima informacije o načinima donošenja odluka o zaštiti i dobrobiti životinja, promicati kastraciju/sterilizaciju radi smanjenja broja napuštenih i neželjenih okota, poticati mlade na volontiranje, a naći će se tu i raznih unikatnih sitnica, koje će kao i uvijek biti ponuđene u zamjenu za donaciju.

Stoga pozivaju građane koji imaju mogućnost da dođu, da toga dana odvoje dio svog vremena te prošetaju psa iz skloništa i time mu uljepšaju dan, a možda pruže i dom  napuštenoj životinji.

U sklopu promocije i predstavljanja rada Udruge posjetitelje štanda besplatno će nagraditi vrijednim nagradama veterinarske prirode. Svaki posjetitelj će, u za to predviđenu kutiju, na papiriću ubaciti napisano svoje ime i prezime, broj telefona, te da li je vlasnik mace ili psa. Javno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada biti će u 11,30 sati na štandu. Imena dobitnika i popis nagrada objaviti će na facebook stranici Udruge.

Nakon 12,00 sati organiziran je posjet Vojarni u Belom Manastiru gdje su smještene životinje sa poplavljenih područja, a koje su trenutno na skrbi Udruge. U Vojarni će se moći dobiti informacije vezane za postupanje sa životinjama u kriznim situacijama, o pružanju prve pomoći unesrećenoj životinji, te će se prošetati svi psi koji se nalaze u Vojarni.

Udruga poziva građane da se nakon 12,00 sati pridruže neobaveznom druženju u Vojarni Beli Manastir.

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4059333

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci