Baranja Medija | vijesti o Baranji

Likovna udruga „KVIN-ART“ iz Kneževih Vinograda

Izložba slika humanitarnog karaktera u Mercatoru

KNEŽEVI VINOGRADI - Likovna udruga „KVIN-ART“ iz Kneževih Vinograda predstavila se ljubiteljima slikarstva svojom novom izložbom slika humanitarnog karaktera koja je otvorena 7. svibnja 2014. godine u Open Galeriji u Mercatoru u organizaciji Galerije Vernissage iz Osijeka. Prihod od prodaje namijenjen je stradalima u poplavama u Slavonskoj Posavini.

Opširnije...

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa „9 života“

Posjetitelje humanitarnog štanda očekuju vrijedne nagrade

BELI MANASTIR - Ured za Udruga Vlade Republike Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata udruga, od 05. do 07. lipnja 2014. godine. Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa „9 života“ pridružuje se ovoj  manifestaciji čiji je cilj građanima i široj javnosti približiti programe, projekte i aktivnosti koji su od interesa za opće dobro. Humanitarni štand Udruge biti će postavljen u dvorištu Veterinarske stanice Beli Manastir, Osječka 128 u vremenu od 9,00 do 12,00 sati, dana 07. lipnja 2014. godine (subota).

Opširnije...

Udruga žena "Fijolice"

Pripreme za maskenbal

PETLOVAC - Udruga žena "Fijolice" organizira proslavu Fašnika procesijom maškara kroz selo koja će se održati 2. ožujka u 14 sati uz kuhano vino i živu glazbu, grupu "Dijamanti"  iz Virovitice.

Opširnije...

Obavijest BaranjaMedija.hr portala

Problemi portala sa serverom

Dragi naši čitatelji, zbog poteškoća na serveru, još uvijek nismo u mogućnosti objavljivati vijesti na portalu. Radimo na uklanjanju problema, a do tada nas čitajte na našem Facebook profilu.

Uredništvo
BaranjaMedija.hr

Mirovna grupa mladih Dunav iz Vukovara

Otvoreno radno mjesto za volontiranje u Mađarskoj

BELI MANASTIR/VUKOVAR - Mirovna grupa mladih Dunav iz Vukovara, kao akreditirana organizacija iz Hrvatske za primanje i slanje volontera putem Europske volonterske službe, trenutno ima otvoreno mjesto za jednu osobu za volontiranje preko EVS u Szekszardu u Mađarskoj u organizaciji Polip Youth Association/Polip Ifjusagi Egyesulet.

Opširnije...

Srpska organizacija "Praktična žena" iz Belog Manastira

Jučer svečano otvorena izložba fotografija povodom Dana žena

BELI MANASTIR - Srpska organizacija "Praktična žena" iz Belog Manastira povodom Dana žena priredila je izložbu fotografija pod nazivom "Da mi u starosti budeš ljubav iz mladosti... Retromagija". Svečano otvorenje izložbe održano je jučer u predvorju Centra za kulturu Grada Belog Manastira.

Opširnije...

Mirovna grupa Oaza

Preko interneta do donatora

BELI MANASTIR - Mirovna grupa Oaza kroz film "Help Oaza to help otherspokušava osigurati sredstva za provođenje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka najugroženijim sugrađanima preko internetske platforme GivenGain.

Opširnije...

Građanska inicijativa "Veliki za MALE"

Donirali pakete pomoći baranjskim obiteljima

BELI MANASTIR - Za članove Građanske inicijative "Veliki za MALE", veljača protječe vrlo aktivno što je dokaz sve lošije socijalne slike slavonskog i baranjskog kraja. Tijekom veljače posjetili su devet obitelji s područja Baranje i donirali im pakete pomoći.

Opširnije...

Streljačka udruga" Mars"

Tomašević osvojio zlato i srebro

BELI MANASTIR - Strijelci SU MARS-a nastupili su u Čakovcu na trećem po redu turniru olimpijskih nada. Turnir je održan u nedjelju, 9.veljače, a su nastupila tri strijelca Streljačke udruge Mars.

Opširnije...

Streljačka udruga" Mars"

Druženje Hrvatske i Slovenije

BELI MANASTIR - Održano 40. jubilarno druženje streljačkih reprezentacija Hrvatske i Slovenije. U zračnim disciplinama puške i pištolja nastupale su 4 ekipe.

Hrvatski reprezentativci pobijedili su slovenske rezultatom 7:1. Juniorski reprezentativac Ivan Petričević u pojedinačnom natjecanju zauzeo je 3. mjesto sa 615.8 krugova i time potvrdio svoj status člana reprezentacije kao i spremnost za Europsko prvenstvo koje će se održati u Moskvi krajem veljače.

 

Donacijski centar "Dom veselja"

Proslavili prvi rođendan

PETLOVAC - Donacijski centar „Dom veselja“ proslavio je svoj prvi rođendan. Svi posjetitelji mogli su uživati u krafnama, kavi ili čaju i razgledati ponudu Centra. U godinu dana Centar je pomogao mnogim obiteljima s područja Općine Petlovac.

Opširnije...

 • Đola -Darda

  Đola -Darda

 • dvorac Esterhazy

  dvorac Esterhazy

 • bunker u Šećerani

  bunker u Šećerani

 • šokačka kuća

  šokačka kuća

 • Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

  Šetnje pasa svaku subotu - veterinarska stanica BM

 • najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

  najstarije vino u podrumu belje -cabernet franc berba 1949

 • kopački rit

  kopački rit

 • lopoč

  lopoč

 • ljepote kopačkog rita

  ljepote kopačkog rita

Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
4122491

Ovdje mogu biti Vaši oglasi

C5 Oglas
Kvadrat 8
C3 Oglas proba
Kvadrat 4
B5 Oglas proba

Kliknete li na Playlist, možete pogledati sve naše video uratke!

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Finale sve bliže

09-01-2017 Događanja

Finale sve bliže

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u utorak, 10.1.2017. uz suđenje Prigla i Matanova 16.20 Početnici (U10), Baranja - Borac    17.00...

Read more

Informativna radionica o natječaju za po…

09-01-2017 Događanja

Informativna radionica o natječaju za pokretanje poljoprivrede

BELI MANASTIR – LAG Baranja u suradnji sa Savjetodavnom službom Beli Manastir organizira informativnu radionicu za osobe od 18 do 40 godina koje posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po...

Read more

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i…

09-01-2017 Događanja

Hladnije vrijeme ne smeta nogometašima i publici

BELI MANASTIR – Raspored utakmica ZMNL u Belom Manastiru koje će se igrati u ponedjeljak, 9.1.2017.:  15.40 Početnici (U10), 5. kolo, Šparta - Darda   16.20 Početnici (U10), 5....

Read more
Cisto d.o.o

Oglasi

A5 oglas proba
B4 Proba

Povezani Članci